Mooie honden kalanders

Goede service goed thuis aangekomen zeer mooie honden Kalenders goede kwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen en perfecte aflevering

Ik zal zeker nog bestellen

Altijd probleemloze levering van het bestelde, en een enorme sortering.

Zeer ruime keuze, vrijwel elk onderwerp, duidelijke website, alles is goed te vinden.

Alles verloopt altijd goed

Prima kwaliteit en snelle levering

Geheel conform afspraak ook vertraging op tijd gemeld

Goede communicatie

top

ben er erg tevreden over kalenderwinkel.nl ik bestel al jaren hier mijn kalenders,

correct

geheel volgens afspraak

alles UITSTEKEND!

Vooral de fietskoerier was leuk.

Prachtige kalender! Ruime keus!

Zeer goede service. Prachtige kalender en snelle bezorging!

Service gericht en snel reagerend.

De levering ging helaas niet zo snel als beloofd was, door traagheid bij postnl. Aangezien het om een verjaarscadeautje ging was dat niet zo leuk. Maar Saskia reageerde heel snel en vriendelijk en heeft een vervangend artikel opgestuurd toen het erop leek dat het pakje was weggeraakt. Het is allemaal goed gekomen.

Weer een Smsupermooie labrador kalender ontvangen

Ik heb in juli een pre order besteld en heb hem eindelijk ontvangen weer een supermooie labrador kalender ben weer heel tevreden!!!

Hele goede ervaring

Alleen vond ik het jammer dat de link om het pakket op te volgen niet werkte. Wel fijn om er nog een balpen bij te krijgen.

Vragen, ze helpen je fantastisch. Dikke pluim

zeer goed

Met heel veel zorg en goed verpakt, zodat het ongeschonden aankomt.

Ruime keus, prachtige kalender

Duidelijke, overzichtelijke website en hele ruime keus aan kalenders. Snelle bezorging, keurige verpakking, heel tevreden! Prachtige kalender!

Leuke kalenders.

Oo

Ok

Ik had per ongeluk 2 van dezelfde item besteld. Na contact hebben ze dit snel veranderd. Daarna heb ik betaald en een paar dagen later was de bestelling binnen in NL.

Veel keus!

Goedemorgen prijs, kwaliteit verhouding en ruime keus

tip top

nette service

Goede producten

Producten zijn makkelijk te vinden wanneer je ze wil bestellen, makkelijk te bestellen, goede aflevering, goed verpakt en prima producten afgeleverd. Ik ben er heel erg blij mee.

kan je op bouwen

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn airedale kalenders

Goede producten en goede service

Goede producten en een goede en snelle service.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde