Snelle levering Goed verpakt

Veel keus kalenders/agenda's.

Altijd leuk om tegen het einde van het jaar weer een leuke jaarkalender uit te zoeken voor het komende nieuwe jaar. En fijn dat je bericht krijgt voor een pre-order van je favoriete kalender. Pak je niet mis als vaste klant. En voor een origineel verjaardagscadeau kun je hier ook goed terecht. Verjaardagkalender is leuk om te geven of jezelf cadeau te doen. Veel keus op deze site. Zo ook een nieuwe agenda.

OK

alles OK

Dit is het tweede jaar dat ik een kalender van kalenderwinkel heb een hele ruime keuze +gratis balpen die ik er bij aan hang Ga zo door

service is gewoon top!!

In een woord geweldige service, kalender is meteen verstuurd.

Helemaal top!!

Helemaal top!!

Mooie kalenders, goede levering !

Mooie kalenders, goede levering. Ik bestel al jaren mijn kalender bij jullie en ben nog steeds een tevreden klant.

* Ruime keuze * Goede kwaliteit * Goed verpakt * Snelle levering

Betrouwbare site!

Heb in juli alvast mijn kalender van 2021 besteld. Komen hun afspraak na.

Ontzettend leuke kalender

Ik bestel ieder jaar in de kalenderwinkel.nl mijn nieuwe kalender, Altijd even leuk om daar weer wat moois uit te zoeken.

Bestelling vlot en zeer netjes geleverd.

wordt goed begeleid

netjes op tijd

Mooie kalender

Ik had de kalender van 2021 in juli besteld maar ze waren toen nog niet op voorraad. Deze week kreeg ik hem netjes in een stevige en goed verpakte doos thuis. Ik ben echt heel tevreden over kalenderwinkel.nl. Volgend jaar koop ik weer een kalender bij kalenderwinkel.nl

goede service

Word op de hoogte gehouden. Ruime keuzes. Ook met betalings methode. Echt een aanrader.

Vlotte communicatie, top

Vlotte communicatie, correct, top, zoals het hoort.

Leuke familiekalender, goed verpakt en optijd ontvangen!

Nog nooit zo'n mooie agenda gekocht.Ben er wrg blij mee

Ik had agenda besteld die op nalevering stond. Heb niet meer hoeven navragen en hij werd keurig geleverd

snelle en correcte levering

Super tevreden.

Alles naar wens

Alles ging helemaal goed en snel

Grote klasse

Makkelijk te bestellen op de site, snelle levering en een prima product. Wat wil je nog meer. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, mooi verpakt. Top!

zeer goede ervaring

Bestelling duurde erg lang voordat het geleverd werd.

Er was dit keer veel belangstelling voor de agenda van Jan van Haasteren. Niet alleen Kalenderwinkel had daar last van ( het niet tijdig kunnen leveren) maar ook een groot bedrijf als Primera. Jammer dat de aanvoer van Comella daar niet op ingesprongen heeft.

Goede en snelle levering

Snel en goede levering