grote keuze, snelle levering

Snelle en goede levering

Top kalender

bestelling vlot in huis top

als je iets besteldkomt het ook en supervlot top

snel en betrouwbaar

Mooi op tijd geleverd zoals toegezegd

Goed!

Vooral niet gaan veranderen!

Snelle levering en product zoals omschreven

Supersnelle levering

Goed contact en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Good and efficient service

I like one particular calendar (HelmeHeine Familie Notitie Kalender) and have been using it for years. Now I live in the UK, I still want that calendar. I get a reminder in good time from Kalenderwinkel, I order it to be delivered to a Dutch family member, it is delivered without any problems. Easy to order, good service, fast delivery - nothing to complain about!

Snelle levering via bol.com

Super tevreden over kalenderwinkel

Ik ben super tevreden over kalenderwinkel. Ik had een bestelling geplaatst en betaald en kwam er een paar uur later achter dat ik een kalender was vergeten. Dit was geen probleem. De bestelling werd geannuleerd en er werd gelijk een nieuwe voor me gemaakt en nog dezelfde dag verzonden. Het extra bedrag van de nieuwe kalender kon ik gewoon op de rekening storten. Het vertrouwen dat ze me gaven om alvast de extra kalender te versturen zonder dat ik al betaald had vind ik dus super want ze hadden ook kunnen wachten totdat het geld op hun rekening stond.

Good service to the USA

i try to buy calendars for my children every year or so to remind them of the beauty of their ancesters homeland. They worked with me this year and the calendars are on their way for xmas presents. thank you very much for the help. i can't read much or any of the Dutch language on this page......i hope the words i wrote are ok?

Perfecte lvering

Alles perfect afgewerkt en geleverd. Toppie

ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering.

Ieder jaar weer helemaal perfect.

Hele fijne website met prachtige kalenders en agenda's en cadeautjes. Ik koop hier al jaren . Ook de persoonlijke service van Saskia is heel fijn. Warm aanbevolen. Ga zo door.

Goede service , ruim assortiment

Klantvriendelijk, meedenkend, ruim assortiment.

Superwinkel, veel keus.....

In de laatst afhandeling van de bestelling ging de keuze bezorgen of afhaalpunt niet goed. Kon niet kiezen voor afhaalpunt. DHL maakt er een potje van met de bezorg uren.(aflevertijd 2 x gewijzigd) Bij de bestelling (13-9) werd gezegd dat niet alles in voorraad was(zou 2 weken duren). Alles werd wel op 19-9 geleverd. Maar ben wel tevreden.

Overzichtelijk en efficiënt. Mijn zending naar ander adres laten bezorgen, prima verlopen. Kon het goed volgen.

Uitstekende service

Goede website, goed overzicht, kalender precies zoals op de site, snelle bezorging, keurig verpakt kortom dikke 10

fijn dat men meedenkt.

De bestelling kwam nog niet binnen maar 1 mailtje gestuurd om te vragen wanneer deze binnenkomt kreeg ik gelijk antwoord en was de bestelling zo gestuurd geweldig.

Snel geleverd.

Goed verpakt en vlotte service

uitgebreid assortiment, snelle en zorgvuldige levering

uitgebreid assortiment, snelle en zorgvuldige levering

Snelle levering.

Goed verpakt.

Mooie kalender, snel geleverd

De kalender was precies zoals omschreven. En ik had hem de volgende dag al in huis. Zeer tevreden!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde