snel, makkelijk

Graag nog een keer

Ik werd goed geïnformeerd over de geschatte levering met vriendelijke mails.

Ruime keuze, vlotte levering, schappelijke prijzen

Fijne website. Bestellen en betalen gaan makkelijk. Vlot geleverd

Genoeg keus, prima levering.

Prima geregeld

Alles op tijd en netjes afgehandeld.

Zorgvuldige en snelle levering

Mijn agenda was met zorg ingepakt in een bubbeltjes envelop; zelfs met een sticker "breekbaar". De levering kon niet sneller en de info hieromtrent was perfect. Zelfs DHL wist deze keer het pakje op het juiste adres af te leveren!

Ik ben zeer tevreden

De kalender was goed verpakt.

Goede service.

Had een kalender besteld en dat bleek de verkeerde te zijn. Klantenservice heeft het netjes opgelost.

Heel goede service

alles naar wens !

bestelling was vlot, levering was correct, ben tevreden !

Good quick service

Website was easy to use and delivery was fast and the quality as expected.

Fijne kalender

Fijne kalender voor een goeie prijs, duurde even voor hij er was maar dat is niet erg, en hem toch pas volgend jaar nodig.

Topproducten en correcte levering!

Gewoon hoe een internetbestelling vlot en correct moet verlopen terwijl cliënt op de hoogte blijft hoe het met de bestelling en bezorging staat! Top geregeld Kalenderwinkel.nl!

Heel blij met mijn mooie Marjolein Bastin kalender en agenda die snel en in goede orde zijn aangekomen hier in Engeland, waar ze niet verkrijgbaar zijn!

Het was heel makkelijk een bestelling te plaatsen en te betalen. Het pakket was ook al snel verzonden en netjes verpakt.

Goede sortering

Snel geleverd. De website is matig. De zoekfunktie werkt niet dus moet je het hele aanbod doorlopen als je naar een bepaalde kalender zoekt. Dat is best hinderlijk. Ook worden van de kalenders maar een paar afbeeldingen getoond.

Snelle service.

Heel veel keus, prima service en supersnel geleverd

moeilijk kiezen, er zijn zóveel leuke kalenders en agenda's op de site. Maar toen de keus gemaakt was, zijn ze snel geleverd. Prima verpakt ook

Fijne winkel, mooi assortiment

Prima ervaring met deze winkel

Uitstekend.

Uitstekend dienst. Prima producten.

uit stekend

alles word keurig geleverd

Snelle levering!!

Kalender was niet op voorraad, ik kreeg netjes een mail en nadat ik de bestelling had geplaatst had ik het de volgende dag in huis! Top!!

snelle levering.

super snelle levering,en brievenbus verpakking.

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende service

Ik was op zoek naar een organizer vulling die niet op de site stond. Per whagsapp kreeg ik meteen antwoord en de vulling Werd zonder verplichtingen besteld en keurig geleverd in de week die daarvoor stond.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde