Zeer goede service

De belofte maken ze waar.

Zijn snel om het te bezorgen

Helemaal prima!

Zeer tevredenstellend !

Bijna TE vlot geleverd .... ik moest het pak bij de winkel halen

Uitstekende ervaring.

site is duidelijk en je krijgt precies wat je wilt. En de bezorging is snel en goed uitgevoerd in deze onzekere periode van corona.

Niets op aan te merken. Perfecte webshop!

Kalenders waren ivm een fout bij DHL een dag te laat, echter, de webshop zit er bovenop. Keurig en netjes geleverd. Zoals elk jaar overigens!

timing onhandig, goeie service

de vraag om een review kwam eerder dan de bezorging. Maar volop en persoonlijke respons via mail. En een mooie kalender

Goed geregeld

Al vast maand notitiekalender voor volgend jaar, met wat korting i.v.m. lekker vroeg besteld

Supersnel geleverd

Kan niet wachten tot 2021

betrouwbare service gerichte webwinkel

zoals vorige jaren weer perfecte service

TOP

Mooie kalender. Netjes verpakt. TOP

Snelle verzending, goed verpakt

Fijne site, gevonden wat ik zocht.

Lekker snel in huis

Fijne firma , lekker snel in huis

Een goede koop

De bestelling gaat erg gemakkelijk en zodra de verkozen kalender is ontvangen krijg je bericht dat hij naar je verzonden wordt. De volgende dag heb je de kalender in huis.

Duidelijke en snelle service

Uitstekend.

Ik koop ieder jaar een jaarkalender,goede service.

De bestelling is correct afgeleverd en voldoet aan de verwachting

Ontzettend goed

De website is overzichtelijk en duidelijk, met een goede zoekfunctie. Het bestellen en betalen is makkelijk. Bezorging was razend snel.

Snelle levering, duidelijke website

Mooie kalender zoals op de foto en de website en levering werkt prima

Top bezorgd, ingepakt

Mooi voormaat voor op m'n buro , met mooie platen van Rien Poortvliet

Vlotte afhandeling en nu ben ik nooit meer te laat om jaarlijks mijn kalender thuis te krijgen.

Goed.

Tot nu toe perfect!

Super snelle levering

Had niet verwacht dat de levering van mijn agenda zo snel zou zijn, en ook keurig verpakt, een dikke tien.

snelle levering goede service

Goede keus en snelle levering voor herhaling iedere jaar weer bestellen

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde