Helemaal dik tevreden

Prijs en kwaliteit TOP.mooi verpakt.snelle leveringen. Alles volgens afspraak.TOP TOP TOP.

Snel geleverd en goed verpakt.

super snelle levering en goed kwaliteit

zeer goed

Goed. Verzending was een beetje dubbel, ik kreeg van 3 bedrijven een mail om de levering Te volgen,

Snelle levering en geweldig assortiment!

Hier ga ik zeker terugkomen! Ze hebben zóveel kalenders, over elk onderwerp dat je kunt bedenken. En razendsnelle levering, prima verpakt.

beschrevenm zie hier onder. klaSSE

bedrijf met uitstraling ondanks ik geen gezichten er bij zie, brabantse warmte !

prima verzorging

de bestelde puzzels zijn prima geleverd.

Uitstekende service !

Ik bestel al enkele jaren mijn kalenders bij dit bedrijf en dat bevalt mij prima. Zodra de nieuwe kalenders voor het nieuwe jaar op de site staan reserveer ik ze gelijk en dat kan bij geen enkel ander bedrijf. Prima, houden zo !.

Keurig geregeld

je heb je spullen snel in huis. Bestellen is simpel niks mis mee

Was verbaasd vanwege de snelheid van levering, omdat ik een bericht kreeg wacht op voorraad. Volgende dag al in de bus.

Snel en goed!

Goed verzorgd en leuke attentie erbij. Bedankt!

Prima! Volgende dag in huis

Snel, goed verpakt en goede prijs

Kreeg het pakket snel en goed verpakt binnen.

Ik kreeg dezelfde avond als ik de bestelling had gedaan het product thuis bezorgd

Erg tevreden, zeer snelle levering, ruim aanbod !!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles prima in orde. Super snelle levering en vlotte communicatie.

Niet gedacht dat het zo snel afgestuurd werd

Super site goed overzichtelijk .

Super snel en erg handig

Erg snel geregeld daardoor ga ik waarschijnlijk vaker bestellen bij jullie!

Snel, leuk en volop keuze!

Het is niets leuker dan je dochter zien stralen met de kalender van haar idolen op haar slaapkamer.. Makkelijk te bestellen, betalen, degelijk verpakt en netjes de track en tracecode ontvangen. Ik zou teveel aan vervoerskosten hebben betaald volgens kalenderwinkel in een nette mail van hun. De volgende dag was het verschil netjes teruggeboekt!! Das toch mooi hé!!

Timely and arrived in San Francisco in perfect condition.

I really appreciate that you offer and ship Escher wall calendars to US customers! They are no longer available through retail or online channels in the United States and the Escher Museum will not ship to the US. I’ll be a returning customer in the future. Thanks!

Betrouwbaar en goed

Snelle service. Prima prijzen.

Correct

Vlotte levering

geweldig

snelle levering puzzels zijn wel iets duur dan bij andere firma,s

Herinnering sturen triest

Rot op zie boven staand