Prima winkel

Goede ervaringen met de koop van xl puzzels voor mijn moeder. Netjes mailtje als ze weer voorradig zijn snel bezorgd prima kan niet anders zeggen. En super mooie puzzels voor haar.

Bestelling beschadigd aangekomen maar is erg netjes opgelost.

Bestelling was beschadigd aangekomen maar na het sturen van een mailtje heb ik netjes een nieuw exemplaar ontvangen.

Kalenderwinkel heeft goed geholpen

Eerder tevreden over bezorging met post.nl Met DHL loopt het minder goed dan zou moeten. 1e pakket is niet bezorgd vast gelopen in sorteer centrum en ligt daar nog steeds na veel gebel,gemail en gechat. En zeggen dat ik het ontvangen heb. Kalenderwinkel heeft er ook extra werk aan gehad. 2e pakket vanavond ontvangen na een hele dag wachten. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Vriendelijke en klantgerichte klantenservice.

Heel fijn geholpen door een vriendelijke aardige dame die heel snel mijn verkeerd bezorgde bestelling heeft omgezet. De andere dag had ik de juiste puzzel in huis.

overzichtelijke website en vlotte aflevering.

Een makkelijke website met veel keuze. Kon zelf kiezen wanneer de aflevering zou zijn. Prettige ervaring.

heel veel keus

Het was moeilijk kiezen, zoveel keus ! Meer informatie bij de artikelen had ik fijner gevonden. Voor de verjaardagskalender had ik dan een andere gekozen. Nu zijn het 6 bladen met aan elke kant één maand. Twaalf vellen vind ik fijner, maar dat is persoonlijk.

Mooie puzzels

Ik puzzel met de 500 XL stukjes. Fijn om mee te werken

Goede keus

Snelle en correcte levering.

Snelle levering ik ben zeer tevreden

Goede service dit bedrijf zal ik mijn kennissen aanbevelen.

Snelle levering , super klantendienst

Snelle levering , probleem werd correct opgelost !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevredenheid ten top!!!

hen nu al diverse malen puzzel's besteld.....zelfs bij niet op voorraad, werd ik gemaild als eerste. Super service ook bij telefonisch contact, en supersnelle levering volgende dag al in huis!! Top!!

Snelle levering, groen bezorging

Je wordt prima op de hoogte gehouden.

Dat ervaar ik als héél prettig, correcte uitleg .

Alles loopt op rolletjes, geen lange wachttijd

snelle levering ,niet duur

2x een verjaardagskalender bestelt. Deze was snel geleverd met een fietskoerier. Prijs was goedkoper dan bij een andere webshop. Grote keuze.

Super!!!

Snel en super!

Efficient

Efficient albeit expensive means of getting a puzzle hard to find in the UK. Website easy to use and english language options made that easier. Kept informed after purchase of despatch etc. all things very well managed. Would use again but only if I couldn't find same in the UK. Postage and Shipping makes the items prohibitively expensive unless you really can find the item elsewhere.

mooie kalender van vogels

Heb weer een mooie kalender van vogels. Kalenderwinkel heeft veel keuze van kalenders en nog veel meer.

Voldoende

Mijn pakket zou worden geleverd op dinsdag. Mail ontvangen dat vanwege de drukte het 1 dag later zou worden. Dus woensdag. Nu inmiddels donderdag 15 uur. Het pakketje is uiteindelijk 's avonds om 21 uur alsnog geleverd. Het kwam door een sorteerfout bij fietskoeriers(de bezorger) dus lag niet bij kalenderwinkel.nl

Wel jammer dat er in de informatie stond. Past door de brievenbus. Ik was gelukkig thuis. Paste dus niet. Veder snel geleverd Stevige verpakking.

Onduidelijk site

Bestelling ging wel aardig site niet plezierig Aflevering drama Zou bezorgd worden tussen 14.00 en 17.00 Krijg om 18.10 dat ik niet thuis was kon ik op maandag nog een keer naar het dorp om het op te halen Terwijl het makkelijk in de brievenbus paste Typisch dhl altijd wat ohwe als ze moeten uitstappen

Goede kwaliteit kalender

Ik heb gekozen voor de surrealistische beelden van Henk Griffioen. Doordat je niet alle beelden kon zien op de site, zijn er toch sommige plaatjes die me een beetje tegenvallen. De kwaliteit van de afbeeldingen en het papier is echter prima.

Goede communicatie vlotte levering

Komen afspraak na.

Artikel komt zoals medegedeeld.

mooie collectie en een snelle service!

Nette en duidelijke site en dito afhandeling van de bestelling..

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde