Super service!

Ondanks de grote drukte en enorme vraag naar puzzels ivm de corona crisis de puzzels snel geleverd. Een puzzel was niet leverbaar, klantenservice trad keurig en adequaat op en leverde binnen twee werkdagen een prachtige vervanger. Waarvoor dank!

Super snelle levering!

De puzzel had ik al de volgende dag in huis. Netjes verpakt. En qua prijs goedkoper dan op andere plekken. De volgende puzzel koop ik weer hier!

Ik kreeg goede service

Ik werd gped geholpen in de E-mail die ik terug kreeg

Prima.

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Zeer snelle levering.

Verzorgd

Op tijd en keurig verzorgd aan gekomen, Dank u

Gewoon prima

Snelle levering. Gewoon helemaal goed!

Geweldige service en erg aardig. Zeer aan te bevelen.

Zie hierboven

Goede levering en mooie kwaliteit van het product.

Snel en vlotte levering

Mooie, leuke kalender

Snelle en corecte levering

Snelle en correcte levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Besteld en tijdig verwerkt en ontvangen

Puzzel bleek niet op voorraad, maar netjes contact opgenomen en voor een andere gekozen. Goed opgelost!

Uitstekende service

Ondanks de corona-crisis een snelle service.

Superservice en erg klantgericht

Door drukte was 1 artikel niet snel leverbaar. Ze namen contact op en vroegen of ik erop wilde wachten, of iets anders wilde ervoor in de plaats of annuleren. Toen de keuze daarover gemaakt was, was de volgende dag alles binnen. In 1 woord super!

Fijne winkel, snelle levering

Ik was aan nieuwe kalender toe, veel keus dus slaagde snel. Keurig verpakt en verzonden, kreeg er ook nog een reclame-pen bij waar ik best wel blij mee ben, die ga ik zeker gebruiken om de kalender in te vullen. Top winkel!!

keurig op tijd geleverd zoals afgesproken

Hele snelle service!

Erg snel geleverd en kalender is top!

Supersnelle service

Goede site om puzzels te bestellen Top!

Mooie producten

Hele mooie puzzel. Keurige en snelle ontvangst.

Prima - een 8

Ik vind Prima en een 8 voldoende

-Goed. -Snel. -Mooi product. -Duidelijke site. -Fijne emails. -Prettige prijzen.

Zeer goede service!!

In corona tijd voor ouders op leeftijd puzzels besteld, ik nam telefonisch contact op ivm leverbaarheid. Ik werd ontzettend vriendelijk en behulpzaam geholpen!! Goed zaken doen met kalenderwinkel!!

Snel en pro-actief meegedacht!

De puzzels die ik had besteld waren niet meer leverbaar ivm de run op puzzels momenteel. Ze hadden nog wel andere puzzels uit dezelfde serie die ze snel hadden opgestuurd. Dank voor het meedenken!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde