Alles prima,gegaan

Snelle levering goed verpakt

Mooie puzzels

Snel en goed bezorgd

Top!!!!

Volgende dag al in huis!!!! Keurig verpakt!!

Groot assortiment waaruit je kunt kiezen

Erg snelle levering

De kalender is prima, maar de levering duurde erg lang.

Na bestelling duurde het bijna vier weken voordat de kalender geleverd is. Dat kan gebeuren, maar fijn als er dan nog even contact is. Dat gebeurde pas nadat ik een mail had gestuurd.

Klant vriendelijk

Goede, prettige en adequate klanten service.

Laagste prijs van artikel bij jullie. En bezorgd zoals afgesproken. Helemaal to

Bestelling keurig en op tijd bezorgd!

uitstekend

legpuzzels binnen 2 dagen bezorgd, prima

voor herhaling vatbaar

Mijn eerste ervaring bij Kalenderwinkel.nl was zeker positief : duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit.

Prima webwinkel.

Alles goed verlopen.

Gewoon netjes

En op tyd geleverd

Mooi product en bezorging naar verwachting

Mijn zoontje is superblij met zijn stoere vriendenboekje. De juf had nog nooit zo'n mooie gezien! Mijn zoon heeft hem van het plaatje uitgekozen (idee wellicht om plaatjes van de binnenkant te laten zien, maar dat zag ik trouwens op geen enkele andere site). Mijn zoon wist precies hoeveel nachtjes slapen nog. Het boekje werd op de gecommuniceerde datum bezorgd. En whauw, zelfs 4 kantjes per kind om in te vullen en kleuren. Een blije zoon. Fantastisch.

superservice

positief en in de toekomst zal ik zeker nog bestellen

Adrian

Mooi kinderboeken, bardzo ładna książka przyjaciela, szybka dostawa, jestem zadowolony w 100 %

Besteld en tijdig prima bezorgd!

Prima!!

Snelle verzending en veel updates over bestelling.

Prima snelle correcte afhandeling

Ik ben heel teleurgesteld over mijn bestelling, de verjaardagkalender van Tjalf Sparnaay. Mijn stomme fout! Want waarom bewonder ik deze schilder: omdat hij een gebakken ei schildert op een doek van 150 x 150 cm! Op de kalender is de afbeelding een gebakken ei dat in mijn koekenpan past. Nee, ik ben niet blij met deze kalender. Ik kan niet aanbevelen een kalender per mail te bestellen.

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle levering.

Helemaal top

Product was snel geleverd en ik ben er reuze blij mee

Snel en goed geleverd

Pakketje was uitstekend ingepakt en snel geleverd. Prima service!

niets mis mee

niets mis mee