Goeie prijs, items in goede staat, degelijk verpakt en snel verzonden.

De kalenders werden razend snel verzonden in een stevige verpakking. Ik vermoed dat twee van m'n drie items voor het inpakken gevallen waren waardoor er één hoekje lichtjes beschadigd was, vandaar een half sterretje minder. Dat laat ik de pret uiteraard niet drukken en volgend jaar bestel ik m'n kalenders gewoon terug van de kalenderwinkel. Aandrader!

Mooie kalender, goed verpakt en snel geleverd

Goede ervaring

Het product was de volgende dag al binnen, dat was super fijn. Ik had alleen geen verzendbevestiging ontvangen. Voor de rest een goede service.

Snelle en nette levering

Snelle levering en netjes verpakt. Nog een pen erbij gekregen dat vond ik een leuke verrassing.

Snelle levering!

Precies wat ik zocht!

Bestelling vlot evenals de bezorging

Heel prettig

Bestelling ging precies zoals beloofd! Erg tevreden!!

Blij met de agenda, het enige jammere is dat de agenda al vanaf half juli 2019 loopt en niet vanaf begin 2020.

Helemaal goed

Goede levering

Perfect!

Overzichtelijke site met uitgebreide keuze. Bij mijn bestelling is er iets misgelopen met de betaling. Een betaling via MasterCard was aanvaard en door onbekende omstandigheden toch niet behandeld! Maar door een perfecte opvolging, is alles keurig afgehandeld. Waarvoor dank. Tot de volgende keer! Mario

mooie kalender

voldoet aan de verwachtingen

Goed!

Goed!

Een bedrijf wat verantwoordelijkheid neemt bij klachten en dit naar tevredenheid oplost.

👍🏻

Niks mis mee

Leuke kalenders. Goede prijzen. En snel geleverd. Kreeg netjes mail toen mijn bestelling verwerkt was en dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Netjes verpakt ook zodat deze zonder enige beschadiging geleverd zou worden. Heel fijn!

perfect

Mooie kalenders, snelle levering en goede ervaring met Kalenderwinkel.

Vlotte levering

Vlotte levering Heel vlug antwoord gekregen op mijn mail Een tevreden klant

snel en wel

correcte,snelle goed verpakte levering.

Goede snelle levering. Zeer goed verpakt tegen kreuken en beschadegingen.

Werd keurig met de post bezorgd. Artikel was hoe het er uit zag op de site

Goed bezorgd

Allesis goed gegaan

Wat een klasse die snelle levering!

Een dag eerder besteld en de volgende dag lag hij al in de bus, heel blij mee

Laat me met rust

Ik heb hier een kalender gekocht. Prima kalender, heel blij mee. Bij de check-out werd gevraagd of ik gelijk nog 6 kalenders zou willen kopen om gratis verzendkosten te krijgen. Wat moet ik nou met 6 kalenders? Vervolgens eindeloze mailtjes of ik ze zou willen beoordelen. Prima winkel, maar ze moeten wel hun plaats een beetje kennen.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde