Goed verpakt ook

Geweldig, snelle levering

Geweldig leuke teksten, lag in een deuk. Hele snelle levering, binnen 2 dagen.

Snelle levering en fijn betalen met after-pay

Duidelijk site Snelle levering Fijn dat je betalen kunt met After-pay

Mooie site, snel gevonden wat ik zocht

Duidelijke site, groot aanbod. Snel gevonfen wat ik zocht

Goede ervaring. Snel en betrouwbaar.

Netjes en goede prijs

We hebben al meerder puzzels gekocht en de prijs is naar mijn mening netjes. Goed verpakt en ik heb geen minpunten kunnen ontdekken

niet aangekomen

ik de kalender niet gekregen maar er zeg ze dat hij is verstuurd.

Prima product, snelle bezorging

De bestelling deed ik via internet. Het product stemt tot tevredenheid. De prijs was goed en de bezorging was snel.

Ik had de kalender iets te laat bestelt en wilde hem eigenlijk die dag erna in huis hebben dus heb ik een mailtje gestuurd en het was inderdaad gelukt de dag erna had ik hem al in huis geweldig.

Probleem dat er was is opgelost

Afgelopen vrijdag heb ik gebeld i.v.m de Lang kalender. De maat was niet goed hij paste niet in het frame. Te klein. Het frame heb ik al 15 jaar. Ik heb telefonisch ingesproken met de vraag, is de maat veranderd? Want dan hoef ik ook geen nieuwe te bestellen, mijn tel nummer en e-mail adres is bekend, niets gehoord. Jammer, bel maandag nog een keer Het probleem is opgelost, per omgaande geld terug.

Geweldige service. Er ging iets mis tijdens het bestellen, maar was bij het ophalen meteen opgelost. Bestelling lag snel klaar om op te halen en ik werd erg vriendelijke ontvangen bij het ophalen.

dit is de eerste keer dat ik een kalender bestelde, werd prima geholpen

Bedankt, ik onthoudt deze site!

Ik had advies gevraagd via facebook over een bepaald Agenda. Jullie heb mij geholpen en er was er nog maar eentje van! (thanks !) uiteindelijk besteld. Ik kan 2020 goed tegemoet!

Fijn dat jullie mijn fout in de adressering hebben opgelost.

prachtige selectie ,ruime keuze en snelle levering,ben zeer tevreden.

Grote keuze,goede kwaliteit,snelle levering,zeer tevreden.

Vlotte levering

Heel tevreden Goede kwaliteit en snelle correcte levering

Heel goed en netjes

Ik heb het goed En netjes ontvangen en Was heel goed en netjes In gepakt en netjes binnen Gekreegen Mvg Aw gelmers..

Goed en snel

Goede, duidelijke site en snel geleverd.

goed , makkelijk , niet duur , snel en zeer goed verpakt.

Snelle en nette verzorging

Zie boven. Helaas verknalde ik de maand oktober (vulde de verjaardagen voor de maand september in)

Tevreden

Super snelle levering