Mijn kalender besteld voor een mooie prijs en kon hem de volgende dag al in ontvangst nemen. Vriendelijk contact en goede service.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs!

Vlotte verzending. Prima bedrijf

Keurig verstuurd en goed verpakt

Netjes ontvangen en zoals omschreven op tijd en goed verpakt in karton

snelle verzending

snelle verzending goed verpakt prima materiaal

Erg klant tevreden gericht. Doen ook zeer zeker, wat ze beloven. Een vette 10!!!!!

oke

oke

Goed en snelle levering

Al een paar keer besteld. Steeds snelle levering met brievenbuspost, als het er de volgende dag niet was lag het aan TNT. Ik vind hier steeds wat Ik graag wil hebben maar bij de boekhandel niet vind.

Prachtige kalenders

Prachtige exemplaren en snelle levering in zeer sterke verpakkingen

Goede producten, snelle levering

Mooie kalender, zeer snel bezorgd en een goede prijs.

snel en efficient

Mooie kalender en prompte, correcte afhandeling

Had aanvankelijk verkeerd soort kalender besteld, bureau model ipv hangend. Kon deze terugsturen en omruilen voor andere. Alleen terugsturen zelf betaald, tweede bezorging kostte niet extra en liep vlot.

Alles ging super gemakkelijk.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en enorme keus.

prima en snelle levering

de kalenders waren goed ingepakt en leuk ook dat er een pen bij zat.

Goede snelle service

heel snel en klantvriendelijk

Ik had een agenda besteld in de verkeerde kleur, na een belletje werd ik meteen geholpen met het terugsturen èn werd me meteen een nieuwe agenda opgestuurd. Hierdoor had ik mijn agenda alsnog heel snel binnen, en heb ik de verkeerde agenda ook meteen kunnen retourneren. Hele vriendelijke vrouw die me hielp. Ben heel blij met mijn nieuwe agenda! Zeker aan te raden, heel klantvriendelijk.

Prima website, snelle levering, goede service.

Great!

Everything went smoothly. No complaints.

Positieve ervaring

Kalender besteld. Vlotte levering en goed verpakt.

Ruim assortiment, snelle levering, goed verpakt

Fijne ervaring met deze webwinkel.

Geweldig kalender

De bestelling was er zoals beloofd

Snelle en professionele afhandeling.

Kalenders uitgezochte, besteld, betaald met creditcard en de volgende dag al in huis. Super.

Een product uit China is sneller binnen

Waarom moet het 3 weken duren voor mijn honden waak bordje binnen is, een bestelling uit China had ik stuk vlugger binnen.

Mooie kalender,snel geleverd

Heb al meerdere keren kalenders hier besteld en ben zeer tevreden. Mooie kalender en erg snelle levering.

Prima verzorgd

Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd, alles o.k.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde