Molto soddisfatta!!

Spedizione velocissima

mooie artklen

Er is bijna geen keuze te maken tussen de vele artikelen.

Snel

Ruime keuze en fijne service

Alle facetten van de bestelling tot en met de leving zijn vlot en goed verlopen!

Mijn nieuwe Marius van Dokkum-agenda is binnen. Keurig op de hoogte gehouden, wanneer hij geleverd zou worden. En hij is binnen!, ruimschoots op tijd voor het nieuwe jaar. Kan er nu alvast van genieten.

Alleen DHL bezorgde waardeloos...aanbelken en weglopen en de kalender onder de deurmat schuiven. Ik was tuis maar kreeg geen gelegenheid de deur te openen of dhl was al weg.

goed verpakt, snel verzonden.

Ieder jaar opnieuw

Ieder jaar kijk ik uit naar het moment dat de nieuwe kalenders online staan. Goede service en ruim assortiment

Jullie personeel is heel vriendelijk en de verzending is heel correkt ik raad de Kalenderwinkel aan

Snel en correct geholpen

De kalenders snel en prima ingepakt ontvangen.

Jaarlijks de kalender uitzoeken die ik werkelijk het allermooist vind, super

De Kalenderwinkel heeft een gigantisch aanbod maar door een goede indeling is het makkelijk zoeken naar de kalende die ik echt hebben wil. Het bestellen is simpel en binnen een paar dagen heb ik de kalender in huis. Dat gaat altijd prima.

Super service!

Ik heb, voor het eerst, 5 prachtige puzzels gekocht bij De Kalenderwinkel. Ze waren goed verpakt zodat ik ze ongedeukt ontvangen heb, ook heb ik mijn bestelling heel snel thuisbezorgd gekregen. De prijs kwaliteit is boven verwachting goed want ik wist niet wat ik kon verwachten van het puzzelmerk maar ik ben er zeer content mee. Ik heb goede reclame gemaakt daarom voor jullie op Facebook, in een puzzel groep en daarmee zijn er nieuwe klanten bijgekomen (heb ik vernomen) voor jullie (zelfs een bestelling naar The USA had ik begrepen). Dat is jullie van harte gegund. Ik zal mijn volgende bestelling óók zeker weer bij jullie plaatsen!

Slecht

Levering werd 3 keer uitgesteld. En: Verpakking. EN kalender waren beschadigd( geknakt karton en kalendermaanden) Na klacht werd,ongevraagd, een nieuwe kalender toegestuurd. Erg netjes opgelost dus!

super

super snel geleverd

Prachtig

Een puzzel besteld van 1000 stukjes. Snel geleverd en een prachtige kwaliteit. Ik raad deze site zeker aan voor de puzzelaars.

Goede service en snelle levering ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. Het gekochte product bevalt ook heel goed. Top puzzel Ik bestel hier zeker vaker iets

Prima geregelt

Zeer snel en nwtjes geregelt

Netjes en snel geleverd

binnen tweedagen bezorgd. Goed hoor!

Simpel bestellen en snel geleverd

Snel klaar

Tutto ok veloci e affidabili

Ho acquistato dei calendari americani e la spedizione è stata immediata e curata professionalmente dal corriere

• Ci consiglieresti? Si

Alle lof voor jullie klantenservice!

Mijn gehele order was niet leverbaar en kwam in de nabestelling wat enige tijd ging duren. Na contact met de klantenservice bleek het gelukkig maar om 1 artikel te gaan. Order werd aangepast en nog zelfde dag op de post gedaan. Heel fijn zodat we deze op tijd binnen kregen om cadeau te kunnen doen. Dank voor jullie goede service!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde