Alles prima geregeld

Alles prima geregeld!

Geweldig!

Ik heb er even op moeten wachten maar mijn Caviakalender is weer geslaagd!

Meedenken

Ik heb een kalender laten versturen naar Amerika. Er kon ook een Nieuwjaarskaart bijgevoegd worden, wat ik erg plezierig vond. De kalender en de kaart zijn door kalenderwinkel.nl verstuurd. en zijn op tijd aangekomen. Jammer dat de track & trace niet werkte. Dit zou misschien kunnen komen dat de mail in de spambox is beland. Bij bestellingen van andere sites lukte het altijd wel.

snelle service

snelle bezorging

Mooie kalender, verpakking per post kan beter

Bij ontvangst bleken er wat valse vouwen in de overigens mooie kalender vanwege de te lichte verpakking. Waarom niet in een hard kartonnen beschermomslag?

perfect

goed en snelle afhandeling

Perfect geregeld

Ervaring was goed.

goe

goe

Snelle levering, prachtige kwaliteit

Op de valreep heb ik nog een kalender als verjaardagskadootje besteld bij de kalenderwinkel. Dit was dezelfde dag nog voor me ingepakt en de volgende dag had ik hem thuis, ondanks de drukte van de feestdagen in die periode. Ik kreeg er nog een lief handgeschreven kerstkaartje bij van het team. De kalender is prachtig, van goede stevige kwaliteit en de jarige was er heel blij mee.

Snelle afhandeling en bezorging, top👍

Ben erg tevreden

Makkelijke site om te bestellen en netjes op tijd in de brievenbus, ondanks de drukte bij de post. En ook nog als extraatje een balpen cadeau.

Deze ervaring met het verloop van mijn agenda was super!

Het bovenstaande wil ik hiermee bevestigen!

Zeer snel en goed ontvangen

Ben zeer tevreden

Goede prijs, snelle bezorging

Goede prijs, snelle bezorging

Prachtige kwaliteitsvolle producten, perfect ingepakt voor verzending, zeer snelle levering, top !!!

Zeer tevreden, mijn volgende kalender bestel ik zeker terug bij kalender.nl

leuke kalenders en snel geleverd

Wat wel jammer is, is dat de kalender gevouwen in de brievenbus zat. Maar daar kan kalenderwinkel niets aan doen. Dat is de schuld van een hele lompe pakjesbezorger.

Op tyd geleverd

doet wat je mag verwachten

Alles keurig volgens afspraak, perfect.

Uitstelend

Super snelle levering bedankt

Ruime keuze die aansluit bij een ieders persoonlijkheid

Snel een keuze kunnen maken met een snelle en correcte levering.

bestelling ok

tel reactie traag

Mooie kalenders

Mooie kalenders

Snelle levering met leuke kerstkaart en pen

niks toe te voegen

De bestelling wordt heel laat geleverd Al meer dan een week geleden besteld. En nog steeds niet geleverd Naar gemaild te hebben is het alsnog opgelost 👍. en werd er een andere verstuurd Die ik vandaag ontvangen heb

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde