Product goed, helaas een overvloed aan spammails.

Goed en snel

Dit is voor mij de eerste keer dat ik via jullie kalenders heb besteld, maar vind de service en levering supergoed en super snel

alles prima al jaren

alles prima al jaren

prima en snel geregeld, ook eind december

duidelijke website, goed te zien wat je gaat bestellen.

Super snel geleverd

Tweede kerstdag besteld 26-12 2019 en 28-12 2019 in de brievenbus.

Alles ging precies zoals het moet

Niets meer te zeggen

Top sevice !

Pracht kalenders, en even netjes als altijd geleverd. Klasse

Super. Zeer snelle levering

Echt super, moest nog even snel wat kerst kadotjes hebben. 2 dagen voor kerst wat besteld en netje dag voor de kerst in huis. Top!

Snel alles geregeld.

Zeer snel en produkt zoals verwacht

OK zoals gewenst

keurig netjes en vlot geleverd

Eerste kennismaking met kalenderwinkel.nl en dit was heel keurig en de levering vlot

Niet zoals belooft werd.

Geen korting op verzendkosten zoals is beloofd. Namelijk. 50 %.

O.K.

Perfecte service !

Mooie kalender schone fotos

Tevreden gesteld

Ik ben erg tevreden met de kalander. Redelijke prijs en snel geleverd.

Snelle, correcte levering.

Voor kerst besteld, na kerst geleverd keurig verpakt, incl. Kerstkaart, waarvoor mijn dank.

Kan niet sneller!

Eerste ervaring: prima.

Mooie foto's

Snel en duidelijk

De bestelling was er snel en precies zoals verwacht/aangegeven op de website.

Correct.

Snel en prima.

Goede kwaliteit. Snelle levering. Heel goed.

Geweldig was voor mijn kleinkind !

. Supersnelle levering ,daarbij nog een leuke kerst en nieuwjaarsgroet,willen jullie met zn alle hetzelfde wensen . Gr. Frieda.

Snelle levering, mooi product

De kalender was ondanks de drukke feestdagen op tijd geleverd om kado te doen met kerst. De leuke, op thema afgestemde kaart (boxers) met persoonlijk handgeschreven groet, vonden wij heel attent en bijzonder. De kalender is prachtig.

Alles snel en correct geregeld

Als kerstcadeautje besteld, helaas na de kerst pas geleverd. Ik was me bewust van dat risico, dus geen issue. Verdere afhandeling was correct en snel. Zat nog een leuke kerstkaart en een pen in de verpakking, daar kun je je mee onderscheiden.

Goede service! Op tijd bezorgd ondanks kerstdrukte zeker voor herhaling vatbaar😊

Heel erg goed

Landbouwweg 84