Snel en makkelijk

Voldoende keuze, goede levering en leuke kerstkaart erbj!

...

Mooie agenda, snelle levering èn nog wat extra's voor de klant

Hele mooie agenda besteld en was precies zoals verwacht. Goede kwaliteit. Levering was erg snel. Als kleine verrassing zat er een leuke kerstkaart bij en een pen van de kalenderwinkel. Hierdoor voel je je als klant gewaardeerd. Erg leuk! Alleen kan de mobiele invulversie beter van dit

Gewoon goed

Goed verpakt,snel geleverd. Zat zelfs een handgeschreven kerstkaart bij. Veel aandacht voor de klant

mijn eerste ervaring is goed

goede en stevige verpakking

goede kwaliteit en snelle levering

de kalender was duidelijk te zien op de site, dat is zeker niet altijd zo als je iets online koopt, goede kwaliteit en snelle levering ! Top !

Mooie producten en op tijd geleverd.

Zeer tevreden...

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en goed te volgen

Een heel goede ervaring was het bestellen bij kalenderwinkel

Snelle levering, goed verpakt kortom Tevreden!

Snelle verzending. Goede verpakte agenda ontvangen!

Zoals het hoort!

Zeer goed bevallen, volgende keer weer Kalenderwinkel.

top

Ruime keuze en snelle levering. Er is persoonlijke aandacht voor de klant. Geweldig! Leuke kerstkaart erbij.

Praktische en gemakkelijk

Grote keuze en snel geleverd

netjes en snel geleverd, ene dag besteld volgende dag in huis.

Goed 👍👍

👍👍

Top produkt

Kalender uitgezocht en besteld. Zeer goede prijs, kwaliteit verhouding. Word zorgvuldig ingepakt en de volgende dag reeds geleverd.

SUPER SERVICE

Zeer klant vriendelijk.

Ben erg tevreden over mijn bestelling. Snelle levering en mooi brede keuzes. Echt top!!

uitstekend

Direct na mijn bestelling en betaling werd de kalender verstuurd en heb hem de volgende morgen al ontvangen (op het DHL depot). Dus een prima service.

Prima Service met fraaie producten

Zie hierboven

Geweldig 👏

Super leuk contact en prachtige kalenders en agenda’s Aanrader !!

Quality & fast delivery

I am very pleased. Quality is very good and as described. The delivery was fast, it took only two days to get delivered. And thank you for the little gift in the parcel! ;)

snelle levering ,goed verpakt,niet te duur en mooie kalender

Snelle levering en mooie kalender

Had de kalender de volgende dag in huis!

Duidelijke website, vlotte levering

Graag iets meer aanbod bij de verjaardagskalenders.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde