Mis de afmetingen van een kalender

De afmeting van de kalender graag erbij vermelden op website. Vorig jaar heb ik een grotere kalender gekocht. van John Wayne Ik dacht dat ik bij deze bestelling dezelfde kalender kocht qua afmetingen. Dit was niet het geval. Ik mis ook bij de filmsterren een Marilyn Monroe en Romy Schneider kalender in het bestand en bij de kalenders van de steden de stad Berlijn.

Top ervaring

Snelle levering en goede kwaliteit

Leveren op tijd

Selectie methode verbeteren

goed!

op afgesproken tijd geleverd en goede communicatie.

Alleen maar lovende berichten.

GEWOON GOED VOOR JE GELD.

AL JAREN EEN VERTROUWDE EN GOEDE OVERZICHTELIJKE SITE. NIETS AAN VERANDEREN ZOU IK ZEGGEN. DANK HIERVOOR.

Veel keuze, snel geleverd

Veel keuze, snel geleverd

afspraken nagekomen ,prima levering in stevige verpakking.

Ruime keuze in model en onderwerp. Vlotte levering, goed verpakt.

Is het nou al onderweg?

Ik heb 26 november een kalender besteld, op 27 november bericht gekregen dat deze was klaargemaakt en die dag verzonden zou worden, en sindsdien wacht ik af zonder enig bericht. Ik heb zo het idee dat het ook niet meer gaat komen, aangezien andere brievenbuspakketjes die ik ondertussen heb besteld wel al aan zijn gekomen, dus ik ga maar verder zoeken naar een cadeau bij een andere winkel, zodat ik zeker weet dat ik niet met lege handen aankom op sinterklaasavond.

Prachtige kalenders

Prachtige kalenders en op tijd in huis voor de feestdagen.

Toen bleek dat het bestelde product niet meer leverbaar was hebben ze meegedacht en meegewerkt aan een goede oplossing.

Mooie kalenders

Fijne online winkel

Veel keuze en super snelle levering. Enige nadeel is de keuze opties op de site ik kon de optie die ik wilde niet terugvinden. Maar verder erg tevreden!

Dikke prima!

Fijne site, goede foto's en productomschrijvingen. What you see is what you get and I like what I got. Jammer dat mijn artikel later was dan verwacht, maar ivm black friday vergeef ik jullie dat. Leuke actie ook!

Ruim voldoende

De kalender werd met een behoorlijke vouw aan de onderkant geleverd. Ligt aan de bezorging, maar toch een beetje jammer. Verder tevreden over de snelle levering.

Prima site en snel ontvangen

Mooie kalender en goed verpakt

Mensen die het snappen.

Goeie service en mensen die mee denken daar hou hou van 👍

Geweldig leuke kaarten

Snelle verzending Netjes verpakt Geweldige kaarten!!! Helemaal blij

Alles netjes en verzorgd, heeft wat ik wil

Alles prima in orde, zelfs goed gekeken naar mijn opmerking in het bijschrift. Ik bestel al jaren bij jullie en vind meestal dat wat ik wil. Dit jaar vond ik echter geen Escher kalender, dat vond ik jammer. Ik heb derhalve voor iets anders gekozen. Ook vind ik het niet fijn dat alleen via DHL gratis kan worden geleverd. Ik heb niets dan slechte ervaringen met DHL. Zij komen hun afspraken niet na. Ik heb liever PostNL met gratis leveren.

Snelle levering goed product.

Ruime keus, snelle levering

Ruim assortiment; ik vond precies wat ik zocht. Mooie kalenders, snelle levering, goede service.

Goede keus

Goede keus in Lang en Legacy kalenders. Snelle levering.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde