Goede keus

Goede keus in Lang en Legacy kalenders. Snelle levering.

snelle levering. kan alleen iets beter verpakt worden

prima website en snelle levering. alleen zou het beter in een kartonnen envelop kunnen want hij kwam nu niet helemaal netjes aan. gelukkig alleen de voorkant en achterkant van de kalender beschadigd

Een goede ervaring.

Zeer snelle service.

Prima verzending van mijn kalender!

Goed, stevig verpakt.

Goede overzichtelijke site...snelle nette verzending

Kwaliteit en uitstraling

Al jaren een kalender van jullie in mijn huisje hangen. Een echte eyecatcher.

Toppie

Top service. Dag er na zijn de kalenders geleverd

Snelle levering mooi product

Super de puper.... 👍🏻

Dikke duim.. snelle levering, goed verpakt en aardige dame. Dank je Saskia voor wederom een prima service

Het materiaal is prima, echter de afbeeldingen op de Hollandkalenders zijn teleurstellen flets

De Holland kalenders zijn heel flets van kleur en teleurstellend van afbeelding. Ik moet ze meenemen naar vrienden voor de feestdagen maar als ik dit geweten had zou ik de Holland kalenders nooit besteld hebben.

Heel snelle levering

Doen en leveren wat ze beloven

Makkelijke website. Goede beschrijvingen die kloppen met de werkelijkheid. Snel geleverd.

betrouwbaar , netjes verzorgde bestellingen,en komen afspraken na,TOP

mijn bestelling zoals afgesproken keurig netjes verpakt op tijd mogen ontvangen. helemaal helemaal TOP

Hele snelle levering in 5 december periode, top

Heel goed, mooi product, snelle levering

Snelle levering, groot assortiment

Bij kalenderwinkel.nl vind ik altijd waar ik naar op zoek ben. Veel keuze en snel besteld en geleverd.

snel en netjes

De bestelling werd dezelfde dag ingepakt en verstuurd. En via DHL lag het de volgende klaar op het afhaalpunt. Netjes verpakt, ook.

prima service

correct, snel en betaalbaar

Goede service!

Er is goed meegedacht voor een grote bestelling met aflevering op twee locaties. Steeds goed contact gehouden met de contactpersoon tijdens het hele proces dat allemaal heel soepel verliep!

zeer snelle levering

Mijn ervaring is tot nu toe altijd prima met de kalenderwinkel. Snel, correct, netjes. Goede producten.

een goede ervaring

goed verzorgd en op tijd afgeleverd en bij dhl wist men meteen wat ik kwam afhalen

Prima website en snelle levering

Prima winkel

Heel veel keuze en goede spullen Snelle levering

Een zeer positieve ervaring.

De artikelen die ik bestelde kwamen goed en snel aan! Alles naar wens dus.

Besteld en andere dag bezorgd. Prima dus!

Een hele goede webwinkel en snel geleverd.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde