Prima verzorging en op tijd geleverd.

Geen opmerkingen

Correcte afhandeling

Vlotte levering

Goed dat er eerlijke mensen zijn. Bestelling was bij iemand in Groningen bezorgd, zij heeft contact opgenomen met Kalenderwinkel. Zodoende kwam alles weer op zijn pootjes terecht.

Tevreden

Goed verpakte artikel en prima bezorgd 👍

wat betreft kalenderwinkel prima. wat betreft bezorging veel minder tevreden.

Staat op verpakking duidelijk " breekbaar" . Na 1x bellen probeert de bezorger het al door de brievenbus te duwen!! ik begrijp hun haast maar het helpt ze dus echt niet zoveel ongeduld.

Goed verpakt, snel geleverd

Goed verpakt snelgeleverd

Volop keuze en snelle levering!

Makkelijk kiezen uit groot assortiment. Snelle levering,goed verpakt. Kortom aanrader!!!

Snelle afhandeling en voldoende keuze

Zie boven

Kalender beschadigd

Late levering door bpost. Kalender in brievenbus "gefrommeld", resultaat: plooien in kalender!

Ieder jaar reminder wanneer kalenders er weer zijn!

Vriendelijk, mogelijkheid om aan huis af te halen, mooie kalenders🐶🐶

erg veel verzendkosten

goed en snel wel erg veel verzendkosten

Mooie kalenders en snelle levering

Zoals vermeld mooie kalenders en een snelle levering.

Ene dag iets besteld de andere dag al in huis .

Prachtige kalenders

Groot assortiment met prachtige kalenders.

Positief

Goed aanbod en vlotte afwikkeling.

Snel en correct geleverd!!

Zoals altijd een vlotte en transparante afhandeling van de bestelling. Je kan mooi de vordering opvolgen en binnen de drie dagen had ik mijn bestelling in de bus!

Zeer goed en snelle levering

Heel erg goed

Professioneel, bereikbaar zowel per telefoon als per email. Kortom een heel goede service!

Geweldige online winkel

Zeer overzichtelijke site. Zeer gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering. Artikel degelijk en goed verpakt zodat beschadiging van gestelde artikel haast niet mogelijk is.

Superservice !

Altijd op tijd bericht als iets langer gaat duren dan gepland. Altijd snel antwoord op vragen. Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant.

Ervaring is prima en netjes afgehandeld

zie eerder

Alles goed geregeld en verpakt.

Alles ging perfect!

Alles ging perfect en snel!

Snelle levering en mooie kalender!

Ik bestel al een paar jaar een kalender en altijd heel tevreden!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde