Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, en keurig verpakt ontvangen.

zeer vlotte bestelling binnen 1 dag

was zeer tevreden goed ingepakt en heel snel binnen

Veel keuze, snelle levering

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Netjes verpakt, op tijd geleverd.

goede service

Regelmatig op de hoogte gehouden, wanneer mijn bestelde kalender binnen zou komen. Helemaal top!

Met post en kalender

Ik heb kalender ontvangen door post helemaal kapot, zo half in de bus. Als je extra besteld en extra betaald, verwacht je van post dat kalender netjes wordt bezorgt.

De bestelling word zo snel mogelijk bezorgd. Je hoeft niet lang te wachten.

Simpel en snel!

Zie bovenstaande.

net zo mooi als afgelopen jaar

deze kalender heeft heel andere natuurwonderen dan dit jaar, maar minstens zo mooi!

Snelle, uitstekende service

Alle mogelijke moeite werd gedaan om een agenda die ik graag wilde hebben te leveren. De agenda kwam uit Amerika.

Flexibele, klantgerichte webwinkel

De kalender die ik twee jaar met moeite te pakken kreeg, was op voorraad. En, voor mij gemakkelijk, ik kon hem afhalen. Snelle reactie op mails om een tijd af te spreken. Pinnen kan ook bij afhalen. Superhandig.

Ruim aanbod, snelle levering

Kalenderwinkel.nl had als enige de agenda die onze zoon graag wilde hebben. Op voorraad en daardoor ook supersnel bezorgd. Super!

Verzending prima en het product ziet er goed uit

Uitgebreide keuze, makkelijk te bestellen.

Website met goede keuze mogelijkheden, filter okay. Bestel-, betaalprocedure goed overzichtelijk. Vlotte levering.

Positief

Mijn ervaringen zijn positief. Mooie kalenders en foto. s

Nice Delivery Great Dutch Calendar

I received the delivery in the USA which was a very long distance from the Netherlands. The calendar was beautifully illustrated and is a Dutch birthday calendar which is hard to find in the USA.

Altijd goed.

Komt altijd alle gemaakte afspraken na, buiten dat een zeer goede service. Altijd behulpzaam.

Goede producten en service

Al jaren tevreden klant

Geen com

Geen com

4 weken en nog niets

4 weken geleden een bestselling geplaatst, zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. 4 weken later was er nog geen levering. Telefoon nummer niet bereikbaar. Na indienen van een klacht is alles toch geregeld.

Het is alleen jammer dat zo aggressief naar een waardering vragen (2x binnen 24 uur)

produkten zijn goed en goedverpakt

voldoet aan verwachting

Deze site biedt een ruime keus aan kalenders in alle genres. Ik ben goed geslaagd. Volgend jaar kom ik weer wat uitzoeken!

Ruim assortiment

Door het ruime assortiment van kalenderwinkel kan ik er elk jaar prima slagen.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde