Top top top

Kwaliteit top Bezorging top Prijs top 3xtop

precies

alles mooi en stevig in gepakt. op de juiste datum geleverd. ben er zeer tevreden over .

Prima!!

Alles heel goed geregeld. Kalender kwam geheel volgens overeenkomst aan.

Goede en snelle levering!

Er is ruime keuze en de kalender werd keurig op de afgesproken datum geleverd!

gewoon zoals het hoort, geen uitblinker maat ook geen sof

Aanbevelen doe ik nagenoeg nooit

Mijn 3e kalender besteld van Australiën cattledogs, zeer tevreden

Zeer snel verzonden en vriendelijk aan de telefoon

Zeer vriendelijk en duidelijk website. Dit is mijn 2e kalender van amerikaanse cocker spaniels. Ik koop het volgende jaar zeker weer hier mijn kalender

Ik ben heel blij met de mooie kalenders en het betaling gemak

mooie kalenders goede service

Mooie kalenders. Goede website. Keirige levering. Duidelijk contact voa de mail.

Ik raad de kalenderwinkel zeer zeker aan.

Ik heb de kalender al vroeg in het jaar besteld met korting. Toen de kalender voorradig was heb ik hem ontvangen.

Volgende keer weer

Alles goed aan gekomen . Volgende keer weer.

Leuke kalenders!

Ze zijn van goede kwaliteit en worden op tijd geleverd! Ik koop sinds 2017 kalenders van kalenderwinkel en zal daar nog vele jaren mee doorgaan!

Zeer tevreden klant

Heel tevreden over mijn bestelling van kalenders ben trouwens als jaren klant, kalenders zijn van goede kwaliteit en leuke foto's, doe zo verder

Snel en goed bezorgd!

100% tevreden!

Heel attent en prima service!!!

Mooie kalenders

Worden op tijd geleverd

Precies wat ik zocht.

Voor elk wat wils.

Goede winkel

Al diverse jaren een kalender besteld en netjes geleverd.

Goede communicatie over de levering van pre-orders.

Heel veel keus. Agenda goed ingepakt en snel in huis.

netjes verpakt

de kalender is netjes verpakt en afgeleverd

gped

Ik ben alleen heel erg boos op de PTT die hebben het pakketje dubbel gevouwen en in de brievenbus gegooid.

had in eerste instantie niets ontvangen . Maar na even mail contact viel de verjaardagkalender op de deurmat . Super dank je wel Saskia 🎉🎉

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde