Perfect ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Netjes op de hoogte gehouden En op de dag geleverd dat ze ook aan gaven Perfect ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Teleurstellend

We hadden ons zo verheugd op de bestelling, echter hebben we de helft maar ontvangen.... Heb gelijk gebeld maar helaas nog steeds niets van hun terug gehoord. Al de andere jaren is het altijd goed gegaan, hoop dan ook dat het nog in orde komt.

mooie kalenders

Jaren bestel ik al kalenders. Altijd keurig verpakt en prima kwaliteit.

Bijzonder mooie kalenders in een keer bezorgd.

De mooiste kalenders gevonden. Bezorging in een mooi pakket.

Prima ervaring, goede communicatie

In รฉรฉn zin goed!

Superblij

Mijn agenda's was ik blij mee. Ze hebben ze opgestuurd na een pre order. Goed verpakt. Netjes aangekomen.

We hebben twee kalenders besteld. Prachtige kwaliteit. De kalenders kwamen eerder dan verwacht. We kunnen het iedereen aan bevelen

Keurige verzorging!

Voor het derde jaar keurig verzorgd

Al jaren tevreden klant.

Dit jaar weer een Amerikaanse Cocker Spaniel kalender besteld, en ontvangen. De foto`s zijn prachtig en we gaan er komend jaar van genieten.

ruime mooie keus

Prima uitgebreide keuzes op allerlei gebied

heel tevreden klant

Heel vlugge levering, kalenders zijn van uitstekende goede kwaliteit, heel mooie foto's dank u wel, doe zo verder, een trouwe klant

Kalender van 2020 is al binnen

Prima service en snelle levering!

De levering is snel en er wordt helder over gecommuniceerd. Het aanbod is veelzijdig en prima geprijsd.

mooie kalenders

ieder jaar bestel ik tijgerkalenders. en ze zijn echt schitterend, prachtige foto`s. echt een aanrader

Geweldige lachwekkende kalender. Ik hou ervan

Keurig geleverd

Mijn Disney agenda keurig ontvangen Ben netjes op de hoogte gesteld dat de agenda later bezorgd zou worden

Vlotte bezorging en wordt goed op de hoogte gehouden

Uitstekend. Kreeg in begin augustus een melding dat mijn bestelling nog niet in Nederland was. Dus het leveren kon wat later worden. Vond ik super netjes dat ik hier direct van op de hoogte gebracht werd. Uiteindelijk was mijn bestelling gewoon op tijd binnen. Kreeg te horen wanneer en op welk tijdstip mijn bestelling bezorgd werd, dit klopte precies. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen

Heel goed,

Ik ben heel blij met deze site, veel, mooie kalanders en ze worden ruim op tijd verstuurd. (augustus). Ha ha.

Goede sortering

Er veel keus

Perfect!!!

Betrouwbaar en flexibel

Goede service, ruime keuze

Q

Een in woord geweldig.

Het betrof een pre-order, waardoor Kalenderwinkel vooraf al werd vermeld dat de uitlevering eind augustus zou zijn. Echter de kalender werd al half augustus geleverd. Keurig vermeld dat hij er aan kwam en via track en trace volledig te volgen. Prima.

Mooie kalender.

Ben super tevreden met de service.

De kalender die ik vergeten was te kopen op vakantie hadden ze hier gelukkig wel

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde

Over kalenderwinkel.nl

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.