1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kalender die ik heb besteld is niet aangekomen! Terwijl op DHL tracknet staat vermeld van wel. Ik ben dus momenteel nog zeker niet positief.

Pluspunten

Snelle reactie op productvragen, goede service, accurate antwoorden en snelle levering!

Een ticket wordt te snel gesloten. Om een vervolgvraag te stellen, moet een nieuwe ticket geopend worden.

Pluspunten

Pluspunten

Kalender niet ontvangen welke was verstuurd via Selektvracht. Alles is echter op zijn pootjes terechtgekomen. Prima service en goede verpakking.

Pakjes in het vervolg via PostNL versturen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De aflevering van de kalender duurde erg lang. Tussen betaling per bankoverschrijving en bezorging kalender zat ongeveer 12 dagen. Het zou mooi zijn als betaling met acceptgiro mogelijk zou worden met directe verzending van de aangeschafte goederen.

Pluspunten

Pluspunten

Kalender was goed verpakt. Kalender is netjes op tijd geleverd. Kalender voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

Mooie vrolijke en stevige kalender

Pluspunten

Correct verpakt.

Pluspunten

Perfecte levering met 'breekbaar sticker' op de doos zodat de kalender in perfecte staat aankwam. Kalender binnen 48 uur in huis.

Ik vind t fijn als er in de doos iets van een visitekaartje of briefje zit waardoor de aankoop iets persoonlijker wordt. Ik bewaar dit kaartjes van de bedrijven waar ik tevreden over ben voor een volgende bestelling.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

keuring netjes en snel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet zoveel mails ontvangen van jullie

Pluspunten

Sneller had niet gekund, keurig verpakt, reële kosten. Website overzichtelijk. Wat wil een mens nog meer?

Pluspunten

netjes en correct geleverd

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt!

Pluspunten

Voor de eerste keer een kalender besteld en is een aanrader voor iemand anders want alles is snel en goed gegaan.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde