Op tijd niks mis mee

Nice calendar, quick delivery!

Prima bezorging, mooie agenda !

Mooi

Mooi kwaliteit kalender . Snel bezorgd .goed stevig ingepakt

Perfecte levering

Tijdig geleverd in goede staat, zonder enige problemen

Beloftes zijn na gekomen.

ben zeer tevreden

Grote keus. Fijne, snelle afhandeling. Top!

Duidelijk en snelle bestelling

Het bestelproces is zeer helder en snel. Goed verpakt en vlotte afhandeling.

mooie aanbieding

Goede service snel geleverd en mooie aanbieding

Lucyna

Amazing shop. Thank you for beuty calendar and planner 2024:)

netjes overgekomen en heel erg op tijd

Goed op de hoogte gehouden en netjes afgeleverd.

prima prijs, goede kwaliteit

De bestelling van de kalender werd vlot en snel afgewerkt, de bezorging verliep goed. De kwaliteit van de kalender was uitstekend

Prima optie

Ze zijn goed bereikbaar, ze houden je op de hoogte en alles was precies zoals ik verwachtte.

Lekker snel

Sneller dan werd beloofd. Alleen de clausule: retour sturen 7.50 vind ik erg veel eisend. Je bent bij een kleinere bestelling haast verplicht het product te houden ook al zou het tegenvallen. Ik heb zelf veel minder verzendkosten betaald bij het bezorgen van jullie. Ik vraag mij af hoe u aan zo'n hoog retour zenden bedrag komen. Het komt mij over alsof u bij retour zenden toch nog een extraatje wil. Normaal is retourzenden gratis.

spijtig niet aan huis geleverd

Ik heb mijn bestelling afgehaald in een pakjeswinkel. Dit is spijtig genoeg niet goed gecommuniceerd. Daar de info mail van een ander bedrijf kwam dan het bedrijf waarover werd vertelt. De vervoerder waarover werd vertelt, is DHL, Alsook via de trackingsmail, die verwees naar een verkeerde website. Dan kreeg ik een andere trackingsmail van een Bpost (in het engels) Waar het pakje door jullie verstuurd werd afgeleverd in een afhaalpunt. Niet aan huis geleverd. Is een beetje onduidelijk. Maar het pakje is correct geleverd en afgehaald door mij.

Tevreden klant

Mijn bestelling was snel geplaatst en netjes bezorgd.

Uitstekende site

Goede site met volop keuze. Snelle levering en met zorg ingepakt. Zeker een aanrader

Snelle levering, keurig verpakt.

De kalenderwinkel, mooie artikelen, voor groot en klein. Gezellige puzzels, vrolijke kalenders, ga zo maar door.

Perfect geregeld!

Heb ieder jaar een Whippet kalender, en wordt altijd goed geregeld!

Snel geleverd, duidelijke website, goede updates per email over status bestelling.

Niets op aan te merken. Louter positieve ervaring.

Goed, snel, verzorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Aanrader

Uitgebreid assortiment, aantrekkelijk geprijsd en zorgvuldig verpakt: prima webwinkel!

Lekker snel.

Makkelijkbestellen. Leuke prijzen(50%) en snel geleverd als het niet door DHL wordt geleverd. In mijn geval wel dus een dag extra wachten erop. Zonderland je op de hoogte wordt gehouden.

Keine Empfehlung,weil die Ware noch nicht da ist! Dauert das immer so lange?

S.o.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein