Aanrader

Uitgebreid assortiment, aantrekkelijk geprijsd en zorgvuldig verpakt: prima webwinkel!

Lekker snel.

Makkelijkbestellen. Leuke prijzen(50%) en snel geleverd als het niet door DHL wordt geleverd. In mijn geval wel dus een dag extra wachten erop. Zonderland je op de hoogte wordt gehouden.

Keine Empfehlung,weil die Ware noch nicht da ist! Dauert das immer so lange?

S.o.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima.

Snelle levering. Prima verpakt. Product zoals op de foto.

Uitstekend.

Goede site, efficiente afhandeling, snelle levering en niet te vergeten: mooie kalender!

Ik zou hier niet meer bestellen

Kalender besteld en week later nog niet geleverd. Ik heb gebeld maar moest een antwoordapparaat inspreken. Toen een app gestuurd. Blijkbaar is pakket verzonden en weer retour gestuurd naar de winkel vanwege schade. Wat voor schade of wie besloten heeft dat pakket retour moest is onduidelijk. Ik kreeg via de app een antwoord dat men af wilde wachten wanneer het pakket retour was bij hun (wat ze al paar dagen hadden want dat kon ik zien via dhl link) en dan gingen ze beoordelen of kalender inderdaad was beschadigd. Als deze niet beschadigd was stuurde ze de kalender alsnog op…. dat kon wel dagen duren. Te toon waarmee er gecommuniceerd werd via de app vond ik zeer onprettig. Mevr was zelf niet duidelijke en ik kreeg een sneer. Gevraagd om mijn geld terug te boeken en dat is gedaan daarom nog een paar sterren. Het verhaal klopt van geen kanten ik ben niet van gisteren.

Overzichtelijke website

Snel kunnen vinden van het juiste product.

prachtig

Mooie kalender, snelle levering.

Duidelijk en snel.

een tevreden klant

Een tevreden klant, kalenders zijn van prima kwaliteit, vlotte levering in goede staat. Dank u wel

Mooie kalender

korect geleverd

Uitstekend!

Snelle levering, prima verpakt, helemaal goed!

produit valable

jusqu'à présent, satisfait par le produit

Perfecto

Un calendario muy bonito con papel de buena cualidad.

• ¿Nos recomendarías?

Heel goede afhandeling van de bestelling.

Mooie kalender en prima bezorging.

Idem

Snel bezorgd en voor mij een unieke kalender

Ik had niet verwacht dat er ook een havanezer kalender bestond, maar heb er hier toch één gevonden. Superblij mee!

Geweldig dit keer om voor het nieuwe jaar nu eens een kalender te hebben met “Carpe Diem”!

Mooie kalender met de diverse Caroe Diem foto’s en gezegden erbij!

Prompt and good customer service.

I got prompt and good customer service. Thank you very much!

Snelle levering en mooie kalender

Mooie kalender van Italië.

Todo según lo previsto

La entrega se realizó en plazo y en perfectas condiciones

• ¿Nos recomendarías?

prima !

prijs kwaliteit en levering zijn prima

Snel en goed geleverd

Prima verpakt, snel binnen

Snelle levering, goed verzorgd.

De keuze was reuze. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en goed afgeleverd.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde