Zeer snelle levering.

Ben zeer tevreden .!!!!!!!! Geen verbeterpunten .

Vlitte levering

Weer een leuke kalender,

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle service!

Mijn bestelling werd snel bezorgd, dat was super!

Mooie kalender

Is een mooie kalender en heel praktisch zeer tevreden

Mooi

Mooie kalender

Mijn kalender was heel snel binnen en precies zoals de webshop liet zien

Heel leuke calendar! Snel service! Top!

Ik besteld een heel leuke calendar en dat kwam snel! Top!

netjes verpakt en mooi snel bezorgd.

Netjes verpakt,snel bezorgd.

Betrouwbare winkel

De kalender heb ik goed ontvangen. Door DHL werd een dag later bezorgd dan in eerste instantie was beloofd, maar goed.

Goed en netjes verpakt

Goed verpakt en kalender zoals afgebeeld op website. Verzending informatie ook netjes

Goed,snel maar hoge verzendkosten

Goed,snel maar hoge verzendkosten

Guter Service, schneller Versand

Gutes Produkt zu einem fairen Preis, netter Service und sehr schneller Versand.

Het bestel proces was heel gemakkelijk. Ik werd netjes via email op de hoogte gehouden en ondanks de kerstdagen en oud en nieuw was hij snel binnen. Top service

These unusual, unforgettable and entertaining postcards!

I ordered these for my wife who adores retro style cards and calenders. I for myself discovered Anton Pieck - a talented illustrator whose works one may study all the time. And surely with such postcards as these your holidays will be as cheerful as the people depicted on the cards. I personally would recommend to enlarge the format a little bit, so the cards would look like a gift. But generally it is already well done!

Zeer tevreden.

Snelle levering. De kalender was goed verpakt maar toch was er geen sprake van materiaal verspilling. De handgeschreven tekst in de vorm van een bedankje, maakte het persoonlijk.

Tevreden

Snel, betrouwbaar

Snel , betrouwbaar

Snel en zorgvuldig

Kalenders zijn prima en op tijd verstuurd

Ervaring met jullie is prima. De aflevering door DHL niet. Ze zeiden dat ze lang geweest waren, maar dat is niet zo. Ik ben de hele tijd thuis geweest. Moest het nu een dag later ophalen bij een afhaalpunt. Dat ging prima. Maar geen punten voor de DHLbezorger

Fantastisch en echt mooie foto's

Ik vind het een super mooie kalender met mooie indeling en zeker mooie foto's. Hoop volgend jaar er weer eentje voor 2025 te kunnen kopen. Bezorging was ook snel en op tijd. Mvgr. Willem

Goede service maar website is nogal verwarrend ivm kortingen, pakket deals en transportkosten buiten Nl

Mooie kalender

Vlotte bezorging en goed verpakt

Vlot besteld, vlot aangekomen,.

Wat een prachtige service. Vlot besteld op de site, heel vlug en goed ingepakt ontvangen, En een kerstkaartje met beste groeten er bovenop, Klasse!!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde