Prima snelle levering, mooie kalender

Prima, snelle levering, mooie kalender!

Heel snelle levering zeker met de feestdag

Ga zo door

Arrived in Canada in record time

As the child of Dutch immigrants I am so used to having a Birthday calendar! I never miss a birthday because of it. We don't have a huge selection here so when I found Kalenderwinkel and the vast assortment of birthday calendars i had to order!. My order arrived in less than a week and i am so pleased with my purchase.

Envoi très rapide, très beau calendrier !

Envoi très rapide, très beau calendrier !

Perfect product en dienst !

Perfect product en dienst !

Calendrier livraison en France

J'ai commandé sur ce site un calendrier Rick et Morty 2024:qui était en rupture de stock partout en France. Livraison rapide et soignée. Prestation impeccable. Je recommande.

Mooi en netjes verzorgde pakketjes altijd. En snelle verzending.

Zeer fijne webshop

Een cadeautje besteld voor kerst. Deze is snel verstuurd en was ook alvast ingepakt. Kortom fantastische service.

mooie kalenders

veel keus goede afhandeling

Goed en vlot.

Goed en vlot.

Super snelle levering

Twee dagen voor het kerst weekend besteld en gewoon op tijd geleverd! Op zaterdag. Netjes verpakt. Prima zo.

Goede ervaring

Persoonlijk bericht bij onduidelijkheid over een bestelling. Dit vond ik wel attent. Mooie agenda, goede levering

Snelle levering.

Snelle en goede levering.

Mooie kalenders

Mooie kalenders en snelle levering

Snelle levering en leuke kalender

Prachtige kalender, snelle aflevering

Het aanbod is zeer uitgebreid, voor elk wat wils. De kalender die ik uitzocht (IJsland 2024) is prachtig. De levering was snel en zoals aangegeven.

Perfekt

Snelle levering, mooie producten Alles super

geweldig

snelle levering en leuke kaart erbij

Een hele mooie website, vlotte bezorging, en goed verpakt, blij mee.

Alles was netjes op tijd geleverd

Alles verliep zoals het moet!

Retraso

Hice un pedido el 16 de Diciembre y aún no lo he recibido Ayer 28 de Diciembre tras enviarles una reclamación del paquete se pusieron en contacto conmigo explicando que el paquete no había sido escaneado por UPS y que estaban intentando localizarlo.Era para un regalo que ya no llegó para Navidad …espérate a ver si después del 1 de Enero lo recibo .De momento esta es mi valoración,cuando vea el problema solucionado podré pensar en cambiarla.Lo siento

• ¿Nos recomendarías? No

Keurig geregeld

Netjes en op tijd binnen

Heel snel geleverd, goede communicatie

Heel goede ervaring .

Heel goede ervaring ,snel geleverd en goed verpakt .

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde