zie onder

mooie foto s ,kalender om op te hangen zit een gaatje door de bladzyden . om de kalender op hangen zou het beter zyn om een lusje of haakje dit is steviger.

Kalender was kado, super ontvangen. Snelle levering. Top

Hele snelle levering

Heel snel ontvangen ondanks de drukke rijd.

Zie bovenstaande.

Snel geleverd en goed verpakt.

Goed website

Waardelood

Hoopte het voor de kerst te hebben maar is nog altijd niet binnen. Was een kado voor mijn zoon.

De F1 kalender was uitverkocht en kon emailadres achterlaten voor als deze weer kwam. Dezelfde week was deze er weer en gelijk besteld . Had de kalender binnen 3 werkdagen al binnen

décevante

Calendrier commandé il y a 15 jours et je ne l'ai pas encore reçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer te vreden

Super snelle levering ondanks de kerst drukte Product komt overeen met de foto op de webshop Zeer tevreden

geweldig

geweldig product snelle levering 100% tevreden top

Behalve de bezorg dienst die het pakketje in de hal bij de liften achterliet ben ik tevreden over het bezorgde product en hoe makkelijk het te bestellen was .

Zeer mooie kalender met ruimte voor nota's en vlugge levering

Topervaring

Snelle levering, zeer klantvriendelijk en een goede prijs. Ook een leuke verrassing met een kerstwens erbij. Ik ben een tevreden klant!

Leuk

Hele leuke kalenders gekocht en snel geleverd.

Product besteld 2dagen later in huis keurig ingepakt Helemaal top

Onberispelijke service

Schitterende service. Snel, ondanks de drukke periode en bijzonder correcte communicatie.. Bravo.

Super snelle levering

Deze kalender is een kerstcadeau en had em dik op tijd binnen. Het is ook een hele gave kalender, en de prijs viel reuze mee vergeleken andere winkels. Hij ligt nog onder de boom en heb em op dit moment nog niet gezien, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ie goed en mooi is.

Netjes en op tijd, heel attent en kerstkaart toegevoegd

Helemaal prima

Alles tip top geregeld

Super snelle levering

Het is precies wat ik er van verwacht had. Niet trvgroot maar zeker niet te klein.

Bin sehr zufrieden.

In Ordnung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Niets op aan te merken

Prima website . Erg makkelijk/overzichtelijk om te kijken en eventueel te bestellen. Ruim assortiment dus genoeg keus..

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde