Duurde te lang voor het product binnen was

Product voor 12.00 uur besteld en zou dan dezelfde dag nog verstuurd worden maar dat gebeurde al niet en dhl zou dag daarna leveren maar kwam ook een dag later dus totaal 2 dagen later dan wat site aangeeft. Dus een aandachtspunt !!!!!

snel

Kalender is sneller geleverd dan aan gegeven.

Een mooie kalender van Bruce Springsteen.

Parfait

Livraison rapide et prix compétitifs

Correcte, snelle verzending, prachtige kalender.

Hele mooie kalenders, de ene dag besteld, de volgende dag al in huis met een mooie bonus: een fijn schrijvende pen.

Uitstekende service

Bestelling verliep zeer vlotjes . Had vergeten welke kalender ik in wilde laten pakken kreeg gelijk keurig een mailtje en top geregeld. Als alle internet zo werkte was er niets aan de hand in internet bestelling wereld.

Mooie kalender en snel bezorgd

Prachtige kalender met heel mooie foto's. Papier is van mooie kwaliteit. Snel bezorgd en netjes verpakt.

precies zoals het eigenlijk moet.

Alles goed gegaan erg blij mee

Moest proberen betalen was moeilijk maar uiteindelijk is het uiteindelijk gelukt. Het is altijd wel leuk welke fotoo s er in zitten Bedankt voor de mooie kalender groetjes Mej Chaja

Snelle en nette levering

Mooie kalender precies zo als afgebeeld

Reçu très rapidement, très beau calendrier

Aucun problème, commande simple reçu à domicile très rapidement

Mooie kalender

Ruime keuze , snel geleverd en betaalbaar. Voor herhaling vatbaar.

Niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Prima zaak

Goede site, goede leveri g. Niks op aan te merken

Gewoon goed

Alles netjes afgeleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wat de levering betreft.

Helemaal volgens afspraak en een prima product!

Alles prima in orde

Snelle en correcte levering

Snel en goed verpakt

Op zondag besteld en op dinsdag binnen.

Jammer dat de korting er niet af gaat

Er wordt op de website aangegeven dat er korting is, maar er is op geen enkele manier aan te geven hoe ik dat eraf kan halen....... Heel jammer wat jullie hebben een geweldige keuze.

Mooi product en snelle levering

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

Goede snelle service

Meermaals besteld bij deze winkel, ze leveren snel, goed verpakt en met gratis pen.

Alles naar tevredenheid

Na het plaatsen van de bestelling en de betaling was de kalender snel in huis. Prima geregeld allemaal!

redelijk goed

Ik vond het leuk dat ik jullie gevonden heb Het was nog wel even zoeken om de goede kalender te vinden Mar het is toch gelukt. De kalender is op tijd bij mij afgeleverd.Helaas was de verpakking flink beschadigd.Maar verder alles goed'. bedankt en Hartelike groet M Koomen Onneweer Heikantstraat 206

Prima artikel

Helemaal prima.

Je wordt na het plaatsen van je bestelling keurig op de hoogte gehouden wanneer deze bij je aankomt. De bestelling wordt keurig ingepakt en komt heel snel. Zeer tevreden. Kwam via via achter deze site. Ze zijn zeer accuraat en ik ben nu echt een vaste klant voor mijn kalenders, agenda en planner. Een betrouwbaar aanrader.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde