Goed product

Snelle, levering, Alleen weinig foto,s van sommige kalenders op de site. Verder alles goed

Leuke kalender

Leuke kalender, snelle levering.

Mooie kalender, vlot geleverd en goed verpakt.

Mooi product, snel bezorgd!

Mooie jaarkalender 2024 met prachtige foto's van Parijs! Snel bezorgd!

mooie kalender

snelle service, kalender goed ingepakt

Alles bestens, 1A Ware, Blitzlieferung

Danke für die schnelle und unkomplizierte Abwicklung und Blitzlieferung.

Pefect

Goede bezorging en kwaliteit

goed.

snel en netjes geleverd.

Mooie kalenders .

Prima levering en goed verpakt .

Una perfezione

Calendari sono bellissimi, servizio e consegna velocissime, La signora dal chat e molto gentile e disponibile :)

• Ci consiglieresti? Si

op tijd en keurig afgeleverd

levering was correct

Goede keuzes, snelle levering

Binnen afzienbare tijd ontvangen wat ik verwachtte

Zeer tevreden.

Ervaring met kalenderwinkel is uitstekend. Snelle afwikkeling en levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed!!

Netjes en snel geleverd

slechte transporteur

De transporteur oftewel DHL liet ons het oakje afhalen terwijlwe thuis waren. Niet echt prettig terwijl wij al oud zijn. M.Vr.Gr. Mevr. E.Stam

Grandioos

Alle bestelde artikelen zijn opperbest geleverd. Precies wat ik besteld heb en vlug geleverd ook ben zeer tevreden.

geweldige service

de kalender werd snel geleverd

Snel geleverd. Prima prijs.

Goed, duidelijk en snel

Goed duidelijk en snelle bezorging, ga zo door

Snel en goed

Keurig verpakt,

prima service.

Ik was vergeten de kortingscode in te vullen en had al betaald. Ik heb in het vakje op de site de vraag gesteld; Wat nu? Ik kreeg al heel snel bericht dat het in behandeling was en ik kreeg daarna binnen een paar dagen de korting op mijn rekening teruggestort. Klasse! en een goede service. Bedankt!

Kalender voldoet volledig aan mijn verwachting en snelle levering echt een aanrader

Snel, de volgende dag al in huis.

Toppie

Makkelijk besteld en snel geleverd. Handig voor ouderen

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde