Toppie

Makkelijk besteld en snel geleverd. Handig voor ouderen

super

Wij zochten een kalender met duitse herders. Deze vonden we snel bij jullie . We hadden zelfs keuze uit meerdere.

Pas reçu

Bonjour, À ce jour je n’ai toujours pas reçu mon calendrier des pinscher je commence à trouver le temps long surtout avec un transport assez cher merci de bien vouloir me tenir au courant dans les plus bref délai ! Cordialement Monsieur Roussel

Jammer in het Engels en niet in het Nederlands

Jammer dat de tekst in het Engels is en niet in het Nederlands!

Super goede service

Ik had een bestelling geplaatst van o a. Puzzels en achteraf bedacht ik dat er een daarvan al in de kast lag en vanaf maandag begon black friday dus korting. Contact opgenomen en alles was aangepast door Saskia....super!!!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Goed ingepakt geleverd

Geweldig!

Het was super goed verpakt! En ook nog een presentje! Echt heel leuk.

snelle levering, alles prima

Snelle levering, prima verpakt.

Supersnel

Het was binnen no time in huis

makkelijk en handig

ruime collectie en scherpe prijs

gekregen wat besteld was

Snel verzonden, goede kwaliteit

Binnen een dag ontvangen en netjes verpakt zodat de kalenders zonder ezelsoren aankwamen. Aanrader.

Very pleased!

I picked the calendar out some time ago and received it last week. Excellent print quality, format and artwork. (love a 50s pin up!) Well designed protective and fully recyclable packaging, fully tracked delivery. Difficult to find a fault even if I was looking for one.

Ziet er goed uit

Keurig volgens afspraak op tijd

Gewoon goed

Gewoon goed

Mooie tenniskalender

Mooie tenniskalender

Goede ervaring

Alles was goed en netjes afgeleverd

Mis 2 stukjes

Ervaring verder goed, alleen ik mis 2 stukjes in de colloseum puzzel.

Bestelling werd snel geleverd en er was de mogelijkheid om achteraf te betalen. Een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!

Een top bedrijf, klantvriendelijk door het uiterste te realiseren.

Erg snel, zeer behulpzaam een goed product en mooi verpakt, geen schade te bespeuren vanwege bezorging zo goed beschermd correct verpakt, minimale verzendkosten en in vele gevallen geen. En een leuke attentie toegevoegd altijd nuttig een balpen. Laten zelf weten of je tevreden bent en zijn zeer vriendelijk en scherpe prijzen. Bestel zeker nog vaker. Ik wens ze heel veel succes toe. Pieternelleke.

Goed thuis bezorgd

Goed verpakt