Het is goed verpakt

Het is snel verzonden

PAS LIVRÉE 0 étoiles

Voyez avec votre livreur et mme SASKIA CAR N'étant pas en possession du colis qui n'a pas été livré à mon domicile payé 19,32 € j'attends le remboursement. Il devait être renvoyé suite à mes conversations avec Mme Saskia qui m'a confirmé que le colis étant chez Mme De Jésus le livreur ne pouvait pas me le déposer chez moi. Mail Du jeu. 23 nov. 2023, 09:49, de Saskia Kroon <[email protected]> a écrit : Merci pour votre message. Malheureusement, il n'est pas possible de faire retirer le colis au point de service puis de le faire livrer à nouveau, ils ne coopèrent  tout simplement pas avec cela, malheureusement, si c'était possible, nous l'aurions certainement  fait. Dès que le colis sera retourné ici, nous organiserons un  remboursement. VOILÀ OÙ J'EN SUIS AUJOURD’HUI DONC J'ATTENDS LE REMBOURSEMENT DS LES MEILLEURS DÉLAIS

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles perfect geregeld

Prima kalender en mooie kwaliteit.

Ik vind het ook mooi dat je in een pre-view ook kan zien wat de afbeeldingen zijn per maand . En dat klopt ook met de werkelijkheid.

Top bedrijf, snelle levering, goede kwaliteit tegen een mooie prijs, Aanrader dus

Kalenderwinkel is betrouwbaar!

Goed aanbod, duidelijk en makkelijk om mee om te gaan.

een prachtig kalender

Snel geleverd, goed ingepakt en, wanneer geopend, een mooi, heel mooi kalender met Gordon Setters !

Schitterende kalender.

De kalender een paar dagen geleden besteld. Snelle en verzorgde levering volgens afspraak. Kalender is van schitterende kwaliteit.

Veel keus en goede levering

Allemaal goed verlopen, mooi ingepakt en op tijd geleverd

Stipt, zeer goed verpakt

Superleuke kalender voor een betaalbare prijs

Heb deze site gevonden via Google en ben er erg blij mee. Ontzettend veel keuze voor een betaalbare prijs.

Uitstekende service en snelle levering. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvindt

Prachtige kalender snel geleverd

Prachtige kalender snel geleverd

Passer une commande ok. Livraison un désastre

1ère expérience. Une réelle facilité de trouver "le" calendrier et de passer sa commande. Puis un mail d'information précisant que l'expédition a été réalisée. Et ensuite .......l'attente. Demande d'une livraison à domicile ..... 4, 5, 6 jours RAS. J'ai donc rédigé une demande d'information pour savoir où en était ma commande. Rapidement j'ai pu savoir qu'elle avait été livrée dans un Point Relay..... Ah bon ? Pourquoi ? Aucune précision !!!!! Il vous faudrait revoir votre prestataire de livraison (poste ou autre circuit) .... conséquence directe de votre image de marque. DOMMAGE

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel, vriendelijk, bereikbaar

Bestelling is snel verwerkt en verzonden. Bij problemen wordt er snel en goed gereageerd.

keurig netjes

super

Makkelijk bestellen prima keuze

Goede keuze makkelijk bestellen

Snelle levering, goedkoop, zeer mooie christelijke adventkalender

Prima en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

een beet je teleurgesteld

de kalender op zich is echt mooi maar de aanlevering was het niet . de doos van de kalender was volledig in elkaar gedrukt zodat d e kalender ook beschadigd is aan de hoeken .

Snel geregeld en afgehandeld.

Bestellung ist pünktlich eingetroffen.

Brstellter Kalender ist pünktlich eingetroffen. Über den Stand der Lieferung wurde gut informiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snel en goed product

Ik kreeg mijn kalender echt supersnel (in het buitenland ook nog) en het is een topproduct. Ik raad deze winkel zeker aan!

De moeite van het wachten waard.

Ik had de kalender online gekocht omdat deze Stafford kalender bijna zo niet helemaal niet te krijgen was. Ik keek op Google naar dit item en zag verschillende opties en mijn keuze viel op jullie exemplaar. De kalender was uitstekend verpakt en heeft mij in goede staat bereikt. Minpuntje was de koerier, die de kalender laat bracht en ik andere afspraken voor niets moest verzetten. Ben verder tevreden en in 2024 weer. Wim de Groot.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde