Ik had een verkeerde kalender besteld en deze mocht ik terug sturen om vervolgens de juiste weer te krijgen . Super service en mooie kalenders . Gr Miriam

Heel blij met mijn aankoop

Mooie kalender

Snelle levering en goede kwaliteit

De kalender werd na een dag geleverd en was van goede kwaliteit met mooie foto's

Excellent transaction

Exact what I wanted. Fast shipping/delivery considering it came from out of the country.

niet helemaal correct

jammer dat ik andere kerstpoezenkaarten kreeg als besteld

Goed verzorgd ingepakt en prachtige kalender, zoals verwacht.

Vlug en in orde

Vlug en om orde

Ik ben blij dat hij er weer is

Vorig jaar kon ik hem niet bemachtigen, er was te weinig vraag naar. Maar mijn man gebruikt hem op zijn kamer waar de computer staat, goed overzichtelijke kalender. En daar komt bij dat hij gek is op de oude modellen van kevers....dus een TOP cadeau voor Sint of ondr de boom met Kerst

Greetings from Italy

Very fast and safe shipment, great calendars, TOP quality!

• Ci consiglieresti? Si

Snel verstuurd en goed verpakt

Leuke kalender en goede service.

Altijd de mooiste kalenders en geniet er dagelijks van

Altijd de mooiste en geniet er van zijn de moeite waard

Snel en goed!

Na bestelling werd de kalender de volgende dag al bezorgd in een goed passende verpakking. Kalender zelf ook van mooie kwaliteit.

Alle drie de kalenders waren netjes ingepakt het duurde wel even jullie hadden netjes een e-mailtje gestuurd dat het wat langer duurde omdat jullie heel erg druk hadden en dat vond ik heel fijn dat jullie dat hebben gestuurd en dan kan je makkelijk wachten hartstikke bedankt voor alles

Levert volgens verwachting.

Dagscheurkalender kwam overeen met wat op website stond vermeld. Snelle levering.

Geweldige service en goede opvolging van de verzending

problemen bij de betaling onmiddellijk opgelost

Naar verwachting

Zo als alle jaren bestellen wij onze Cavalier kalender via uw site. En als altijd is deze keurig op tijd bezorgd.

mooie kalender op tijd geleverd

mooie kalender op tijd geleverd

zeer snelle bezorging

zeer snelle bezorging

Snelle bezorging, goed verpakt

Veel keus en betaalbaar

Goed assortiment en snelle levering. Product goed verpakt.

super service

netjes geleverd en op de tijd die vermeld stond

Was er snel en een mooie kalender.

Ook goed te woord gestaan.

Snel en goed verpakt

Goed en keuze genoeg

Prachtig product

Goede bezorging en zorgvuldig verpakt. Artikel was naar wens

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde