Duidelijke website en keurige en vlotte verzending.

Zie boven.

Snelle bezorging en.prima kalender!!

Fijne kalender, en snel en netjes bezorgd

Accuraat

Perfecte service, snel én persoonlijk

Prachtig

Mooie kalender met prachtige foto's van de f1 auto's. Zou nog mooier zijn als ook de datums van de races al gedrukt waren , maar begrijp dat dit niet altijd mogelijk is. Zelf invullen dus. In iedergeval een prachtige kalender, goed verpakt en snel geleverd. Een aanrader voor de F1 fans

Goede zaak

Ik heb bij Kalenderwinkel nu een paar keer spullen gekocht en ze gaan in mijn favorieten : snelle levering, goed verpakt en mooie spullen.

Mooie foto's

Gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd. Kalender voldoet aan de beschrijving op de website.

Op tijd geleverd

En goed verpakt

Prima kwaliteit/prijs verhouding!

Snelle levering! Goed verpakt! Prima kwaliteit/prijsverhouding!

Een mooie kalender van Stitch, zeer betaalbaar en snelle levering. Ben zeer tevreden.

Snel en goed

Een goed assortiment. Snelle en juiste levering van de bestelling.

Snel en superleuk!

Goed verpakt en schitterend mooie kalender ontvangen.

Pracht kalender

Kalender is kerstcadeau ziet er mooi uit,snelle aflevering.

Snelle en keurige levering. Kwaliteit product goed

Snel en prima

Zoals je zou verwachten.

Snelle service, mooie producten

Als ik in de toekomst nog wat nodig heb, kom ik vast terug bij jullie. Snelle service en goede producten

helemaal naar wens snel en correct

Blij verrast dat de Flowerfairy kalender in jullie assortiment is. mooie cadeaux nauwelijks ergens verkrijgbaar Heeeeeeeel blij mee dank je wel

prima producten

2 kalenders besteld en ze waren precies zoals beschreven. Goede service, gewoon tevreden dus.

Alles was uitstekend verlopen!

De agenda lag een dag later in de brievenbus. netjes verpakt en ga zo mijn gegevens in schrijven. Om mijn afspraken voor 2024 in te schrijven. Vond hey fijn dat ik er niet de deur voor uit hoefden.

Snelmen keurig

Volgende keer weer bestellen !

Service absolument Top !

Commande claire et rapide Expédition et livraison parfaite Commande bien emballée

Super service in alles

Besteld,snelle levering Prachtige kalender Heel fijn

Uitgebreid aanbod, snel geleverd. Top

Super gave kalender en lijst

Snel en keurig geleverd

Snel en keurig geleverd

Halve bestelling gewoon niet geleverd.

2 kalenders besteld, maar één ontvangen. Uiteindelijk na wat touwtrekken geld terug gehad voor het ontbrekende item.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde