Mooie kalender, snel geleverd

Prima geregeld alles

Livraison ultra rapide et calendrier super !

Commandé un mercredi après midi avec une livraison la moins chère et reçu le lendemain matin par Bpost (livraison en -24h) Agréablement surpris ! Pour le calendrier, j’ai ouvert la boîte il est en bon état général, c’est bien ce qui a été commandé mais je ne l’ai pas encore ouvert car il s’agit d’un cadeau pour un collègue de travail.

Op tijd geleverd en in goede conditie!

Uitstekend zoals hierboven staat.

Ik had de bestelling de volgende dag al in huis , geweldig.

De wil om iets goed te doen

Ik miste 3 stukjes van een puzzel, overal gezocht, waren er echt niet. Prima alternatief aangeboden gekregen. Als nog gevonden( heeft iets te maken met een kleindochter van 4) Snel contact opgenomen dat het een misverstand was. Hier werd fijn op gereageerd.

Goede service, ze denken echt mee met je,.

Jullie zijn voordeliger als bol.com en sturen een fijne pen mee. Hartelijk dank hiervoor.

De kalender is prima

Ik vind het een fijne kalender. De grootte is voor mij oké. Het was ook keurig ingepakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. Toppie. Mijn vriendin is ook altijd op zoek naar een goede kalender. Ik heb jullie aanbevolen. Prijs kwaliteit is oké.

Bestelling was gemakkelijk en bezorging super snel!

Superior

Packaged very securely,fast delivery from Holland.

Goede service, persoonlijke beghandeling

Ik had drie kalenders besteld. Ze waren er nog niet alle drie, dus zou ik ze opgestuurd krijgen, als ze er alle drie waren. Dat is goed , spaart verzendkosten uit. Voordat ik de kalenders kreeg , kreeg mijn zoon de kalender die ik voor hem had besteld, van iemand anders, voor zijn verjaardag. Ik mpcht de bestelling annuleren.

Hele mooie F1 kalender!

Mooie foto,s iedere maand een nieuwe mooie foto, love it!

Je recommande

Très bien emballé et, malgré tout, les coins du calendrier sont abimés. Le personnels qui travaille dans le secteur du transport et traitement des colis est vraiment peu soigneux.

Het was heel gemakkelijk om te bestellen, de kalender werd snel bezorgd en bleek een juweeltje te zijn! Dankjewel

Ok

Ok

Geweldig!

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle verzending. Met de klantenservice gemaild vanwege DHL, super snelle reactie vriendelijke en persoonlijke benadering. Echt heel fijn! Daarnaast waren de kalenders als cadeautjes ingepakt, hoe leuk is dat ... nice touch. Top.

Het zou alleen fijn zijn, als je van een kalender eerst alle platen al kunt zien.

Mooi assortiment, snelle service.

Snelle levering Goede kwaliteit

Prima service!

Besteld& supersnel geleverd!

Super zufrieden

Würde ich jederzeit nochmal bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aanrader

Goed verpakt, snel , zoals afgebeeld

Voor de spullen 5 sterren, voor de levering 0

Vreselijk dat jullie met DHL samenwerken, de bezorgers brengen het niet boven (appartement) of ze leggen alle pakjes in de openbare hal of ze zetten het in de lift zonder bezorger (en jij weet van niks) Stop met DHL, ik bestel niets meer bij jullie. Heel jammer, jullie hebben leuke mooie spullen!!

Na geen bezorging,toch uit eindelijk stickers.

Perfekt!

Der Kalender ist - wie immer - wunderschön und wurde in Rekordzeit geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

laborieuse!

Difficile!...car même si je parle l'allemand et l'anglais, je ne parle pas le néerlandais.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde