Goede ervaring

Prima product, snel bezorgd

Zoals het zijn moet, correct.

Het kan niet beter.

A Happy Customer

I ordered a calendar from the vendor on October 4 and received it on October 11, 2023, in excellent condition. I would be happy to do business with this vendor again.

Snelle levering, zeer tevreden

Snelle levering, zeer tevreden.

Geweldig!!

Duidelijke omschrijving van het product. Redelijke prijzen. Snelle levering.

Prima kalender en snelle bezorging

Boxerpuppy kalender besteld en al 1 dag later geleverd. Perfect!!!

order is snel en correct verwerkt

n 10

Great service

My calendars arrived within a few days (UK) and were very well packaged. Very pleased.

Prima in orde

Snelle levering Zeer goede verpakking Gratis verzending bij redelijke bestedingsbedrag

Mooi procuct

Zeer mooie kalender op goed papier gedrukt

Mooie kalenders

Eerste keer hier besteld. Prachtige kalender en snel in huis.

Alles verliep perfect vanaf de bestelling tot en met de bezorging! Ga zo door!

Duidelijke site, snelle bezorging

Kalender 2024 besteld en snel geleverd. Extra pen er gratis bij.

Snel, correct, fijn dat achteraf betalen mogelijk is!

Zie ook hierboven! Duidelijke website, ruime keuze, redelijk in prijs, kortom nu Vegro geen grootletterkalenders meer verkoopt (zwakte bod!, waar zijn ze anders voor? Ze zijn toch hulpmiddelenleverancier?? ) ben ik blij dat ik jullie op internet ontdekt heb!

Snelle bezorging en goede service

Voor het eerst bij kalenderwinkel bestelt. Ruime keuze, twee leuke kalenders gekocht. Volgend jaar weer.

bellissimo calendario

Il calendario è molto utile; avendo gli ultimi mesi del 2022 può essere utilizzato subito e la carta è di buona qualità. Le immagini si fanno davvero ammirare.

• Ci consiglieresti? Si

schnelle, zuverlässige Abwicklung

Bin sehr zufrieden mit dem gesamten Vorgang. Bei Bedarf gerne wieder.

Snelle levering. Perfecte verpakking.

Mooie kalender zeer snel geleverd in uitstekende verpakking.

Uitstekende ervaring.

Keurig op tijd bezorgd en niet al te overdreven verpakt.

Prima op alle onderdelen

De keuze was ruim, het pakket werd snel, en zorgvuldig verpakt bezorgd.

mooie kalender

Alleen de bezorging een min puntje al snel een bericht dat het de volgende dag tussen 14.00 en 18.00 geleverd zou worden s,middags om 15.00 bericht gaat niet lukken vandaag word in de komende 2 dagen andere dag om 18.00 word er gebeld in de portiek Een pakketje voor u welke etage woont u ik zeg 1 oke pakket staat in de lift is goed gekomen maar ik vind dit toch wel raar blij met mijn kalender en ga er volgend jaar zeker weer 1 bestellen

Duidelijk en snelle levering

uitstekend

saskia is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snelle levering. Goede prijs.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde