Snelle levering. Goede prijs.

Snelle levering!

Goede verpakking, onbeschadigd geleverd!

snel geleverd

snel geleverd

Snelle levering en keurig verpakt!

fantastisch

Eccellenti

• Ci consiglieresti? Si

Calendrier non reçu à ce jour pourtant promus pour fin septembre

Pourriez-vous vous vérifier l'envoi du calendrier. Je ne l'ai toujours pas reçu. Je n'ai pas non plus de mail du transporteur.. Merci!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Artikel zoals afgebeeld. Snelle verzending. Netjes verpakt.

Super goed

De bestelling verliep heel snel.De kalender werd netjes en mooi op tijd bezorgd. Ziet er heel goed uit.

Rapidité sérieux très beau calendrier

Très satisfait rapidité de livraison Très bien protégé Très beaux calendrier à recommander

Niet zo tevreden.

De kalender op zich is mooi. De toelevering echter, ennhet inpakken laat de wensen over. Bijna ALLE hoeken waren gekreukt, zodanig dat de kalender ook naar de vaantjes was. De hoeken van de kalender waren omgeplooid doordat ook de verpakking was totaal geschonden. Mijn vrouw neemt dagelijks pakjes aan op haar werk, en zij beweert dat er gewoon met de kalender heen en weer gesmeten werd. Ik nam verschillende fotos van de verpakking, maar kan deze helaas niet in bijlage meesturen. Dit lukt niet op deze site. De kalender is spijtig genoeg in de vuilbak beland. Deze was TE geschonden om op te hangen.

Prima snel geregeld

Prima service, prima verpakking, snel geregeld. Waar voor je geld.

Goede plek om te winkelen

Kalenders van goede kwaliteit en snelle levering

Matig

Snelle levering maar is geen brievenbus post. Gewoon door de brievenbus gepropt, verpakking helemaal stuk. Kalender lichtjes beschadigd daardoor.. Heel fijne feedback en oplossing gekregen, terwijl het door de postbezorger is veroorzaakt. Zeer prettige ervaring hierdoor. Dank jullie wel.

Alles is duidelijk, duidelijke info, je vindt dat snel wat je zoekt, snelle verzending.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Vlug verzonden en netjes verpakt!

Alles ging prima

Was een cadeautje en viel in de smaak. Veel kruze.

Uitstekend !!!

Prachtige kalenders !

Prachtige kalenders !

Nadat ik besteld had kreeg ik de melding dat het nog niet op voorraad was. Dat had ik liever geweten voordat ik de bestelling plaatste. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Snelle levering, netjes verpakt. Producten zijn als op afbeelding.

Puzzelstukjes kapot

Krassen op puzzel en puzzelstukjes niet goed afgewerkt of (bijna) kapot

Snelle levering, de zending was goed verpakt en ik kreeg nog een balpen erbij ook. Kalender voldoet helemaal aan de verwachting.

Geweldig en vlotte bezorging

Vind het nog altijd jammer dit ik 3 teckelkalenders langhaar bij Bol.com gekocht heb, maar het volgens jaar koop ik 3 stuks bij jullie. De prijs goedkoper dan bij een ander, dus mijn favoriete verkoper wordt Kalenderwinkel.

De kalender die ik had besteld voor een vriend. Was goed verpakt en zag er heel mooi uit. Kwa foto's en verpakking. Ik zou dit graag aan andere mensen aanraden.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde