Snel en correcte levering

Snel en makkelijk

Mijn favoriete kalender besteld. Makkelijk, toegankelijk en snel.

Een 10 geef ik nooit maar heb geen aanmerkingen !

Snel

De agenda is super snel en netjes verpakt geleverd!!

Super geregeld.

Na mijn pre order super geregeld Nog een mailtje dat de bestelling er aan kwam. Top.

Betrouwbaar, snel en prima trajectbegeleiding.

.Uitstekend.

Snel en netjes bezorgd

Netjes en snel binnen gekregen.

Great

Snel besteld, flinke keuze, snel geleverd en goed verpakt, zonder beschadiging aangekomen. Top verkoopsite

Snel te bestellen en snel geleverd

Zie boven

Mooie kalenders

Fijne site met mooie kalenders

Makkeljjke site, snelle levering

Goed geregeld

De bestelde kalenders kwamen keurig op tijd

De kalende is geweldig

De kalende is netjes bezorgd hier en mijn man vindt de kalende geweldig

In een woord: Fantastische ervaring met de webshop

Van begin tot einde werd alles correct uitgevoerd. Alles als vanouds!

Geen gedoe met bestellen , het kwam razendsnel binnen , netjes verpakt … niets veranderen !

Plutôt bonne

Attention à ne pas oublier de noter NOM et prénom sur le colis. Merci

Met de winkel goed, maar DeHeL is het altijd wat. In de negatieve zin dan.

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld

Perfect service van bestelling tot levering in UK ,niets op aan te merken

Prima service en mooie agenda kunnen kopen

Mooie pu,zzels

Er zat een ballpoint bij de agenda, waarvoor mijn grote dank. Leuk! Alleen mogelijk daardoor was een ring van de ringband verbogen geraakt in de verpakking, waardoor ik die weer zo goed en zo kwaad als het ging weer teruggebogen heb. Nu functioneert het wel weer.

Schnelle Lieferung

Kalender würde schnell geliefert. Verpackung könnte etwas besser sein, kalender hatte einige Knicke hat aber trotzdem sehr schöne Motive.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Superblij!

Eindelijk weer een winkel was wij onze geliefde Bullenagenda van Browntrout konden bestellen. Dank je wel!

Vrijwel niets op aan te merken

Kalender werd snel geleverd. Was perfect verpakt, in ruime, stevige doos, met luchtkussens stevig vast gezet. De kalender kwam tevoorschijn alsof hij net vers van de drukkerij kwam. Beter dan zo kan het niet, Eén klein puntje van kritiek. U stuurt wel erg veel e-mails voor één bestelling, en veel ervan zijn overbodig. Dat is slecht voor het milieu. Maar dit is een pietluttigheid, die de volle vijf sterren niet in de weg staat. Want voor het overige niets dan de hoogste lof.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde