Grote keus goede prijs snelle verzending

Zie boven

Prachtig

Ik ben al lang fan van deze Marius, heb ook een boodschappentasje met 1 van zijn werkn erop

Veel keuze, snelle levering en goed verpakt.

Mooie agenda

Al lang geleden besteld maar nu eindelijk toch gekregen. Dit komt natuurlijk door de tijd van het jaar. Maar de agenda's zijn prachtig

Deze besteld en werd inderdaad snel geleverd,ook de verpakking was perfect en een zeer mooie kalender. Echte max verstappen aanrader.

Kalender en levering top!

Een snelle levering en zeer tevreden over de kalender.

Uitgebreid assortiment en prima service. Ook mogelijk voor afhalen pakket op locatie.

Voor slecht ziende mensen zijn deze ideaal, Met grote cijfers, mogen gerust zo blijven. Groetjes Martine

Goede snelle levering

Er is veel keus en de levering was snel en goed.

Helemaal tevreden

Kado werd gewaardeerd

snel en netjes verzonden

de eerste keer mijn bestelling bij u gedaan en ik zeer tevreden

Nice!

Thanks!

ondanks wachten op voorraad snel geleverd

Snelle levering alles netjes verpakt. Prijs kwaliteit goed

Die bestellten Kalender sind nicht angekommen bitte um Recherche

Bestellte Ware wurde nicht geliefert Anuschka Borowski Liegnitzer Straße 36 in 10999 Berlin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super seller!

Lightning speed! Super packaging & communication! Super seller!

Prettige, vriendelijke vlotte service

Prettige, vriendelijke vlotte service

zeker 5 sterren waard!

Heel veel keuze (ook dingen die je niet zo snel in een gewone winkel tegenkomt) en de levering verliep heel vlot en snel. Zeker en vast een aanrader als je op zoek bent naar een leuke kalender of agenda!

Snelle levering!

Goede prijs en kwaliteit !

Geweldig tot volgend jaar.

Geweldig.

Mooie kalender

Goede service snelle bezorging

prima kwaliteit

levering zoals beloofd

Goede kwaliteit en snelle service

Echt heel erg goed!!!

Door een klein foutje van de bezorger heeft kalenderwinkel mij supersnel een nieuwe kalender toegestuurd. Daarbij was ook de communicatie heel erg prettig. Dus......heb je een leuke kalender nodig???? Dit is het adres waar je moet zijn ook door de grote sortering!!! Bedankt kalenderwinkel voor de goede service!

Mooie website, snelle levering.

Snel bezorgd

Binnen een paar dagen bezorgd en ziet er zeer verzorgd uit

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde