Snel geleverd, keurig verzorgd

Mijn ervaring met de kalender winkel is prima!

Perfekt

Schneller Versand , alles prima !

Helemaal goed geregeld.

Zeer vlot mijn bestelling ontvangen. Werd ook op de hoogte. gehouden

goede snelle service en aanbod

groot assortiment en keurig ingepakt en opgestuurd

Excellent !

De vrais professionnels! Le client est rassuré tout le temps, bien servi et à temps.

Erg lange levertijd

Kalender besteld op 5 augustus. Er stond wel bij dat er levertijd was, maar niet hoe lang. Toen ik opbelde, waren ze op vakantie. Kalender is geleverd op 18 september.

Fast and serviceminded

Prima bedrijf

Goed product en snelle levering

goede service, snelle levering

Ondanks dat ik een bestelling verkeerd had ingeschat, gewicht, kon ik toch retourneren zonder extra kosten.

geweldig

Reeds verschillende jaar koop ik altijd mijn 3 kalenders over de honden aan bij jullie, nog nooit heb ik een foutieve opmerking moeten geven. jullie zijn echt een geweldig team en zullen mij nog lang als klant mogen opschrijven.

alles ok

Alles top ,bedankt voor het geleverde werk

Goede kwaliteit en vlug geleverd

De afbeelding is precies zoals op de foto vertoond

Mooie kalender

Zeer tevreden over de kalender en gemakkelijk om af te halen

Groot aanbod!

Snelle en goede service!

Super efficiënt

Correcte informatie, kort op de bal, volledig, efficiënt

Durch Kalenderwinkel an meinen US-Kalender gekommen

Ich bin total happy, über google.de auf "Kalenderwinkel.nl" gekommen zu sein - so erhielt ich doch noch meinen US-Kalender, den ich nirgendwo anders mehr gefunden hatte. Die Versanddauer war etwas länger, wurde vorab aber mitgeteilt, und macht ja nichts, da er erst für 2024 gebraucht wird. Auch sehr zuverlässiger, freundlicher Kundenservice!

Envoi rapide et soigné

L'envoi est bien conforme à ma commande. A recommander !

Alles einwandfrei!!!

Alles, wie beschrieben! Superschnelle Lieferung! Jederzeit wieder!!! Dankeschön!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De levering is snel en de producten zijn goed en netjes verpakt. Zeer tevreden!

Veel keus, snelle levering.

Snel geleverd hij is in een woord geweldig

Snel geleverd hij is in een woord geweldig

Mooie kalender netjes bezorgd.

Uitstekend!!

Correcte afhandeling. Levering volgens afspraak

Verrassing

Kan nog niet beoordelen,ingepakt weggelegd,dec.cadeautjes.

tres bien

tres serieux ,bien emballer,soigneusement envoyer ,payement correct ,a recommander ,merci ps;tres beau choix de calendrier animal .

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde