Goed en snel contact

Het contact is snel en duidelijk. Wel jammer dat er een stoel binnen kwam met schade, dit hebben we in samenspraak opgelost. Ik denk ook dat het niet aan Sweet Living lag maar meer aan de vervoerder. 250 euro shop tegoed zou ik met liefde aannemen!!

Perfect, snel, goede prijs! Gewoon een aanwinst!

Geen bevestiging ontvangen niets geleverd!

Bestelling ontvangen, prima

Ik heb 2 afzonderlijke bestellingen gedaan en bij de tweede zat wat vertraging maar keurig op de hoogte gehouden

Overzichtelijke en betrouwbare web winkel

Hele fijne samenwerking, je krijgt altijd antwoord op mailtjes. Sweet Living houdt zich aan afspraken. Veel geduld met ouderen.

Top klantenservice!

Mooie producten. Na contact te hebben gehad met klantenservice werd meteen een oplossing gezocht en perfect afgehandeld.

Geweldig !!!!

Super snelle levering van de muurstikker, en wat een mooie, sterke, goede kwaliteit !! Heel gemakkelijk aan te brengen, we hebben de stikker een mooi plaatsje op de ( saaie) wand in onze camperkeuken gegeven, de keuken is er erg door opgepimpt!!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Zeer goede evaring !

Een prachtige wandcirkel gekocht,voor een zeer scherpe prijs Zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Supersnelle levering

Geen ge***, goed spul. Klik en bestel en snelle levering!!

Prima product en bezorging

Product zoals omschreven en op tijd bezorgd in stevige verpakking

Mooi producten en weet de klant op te hoogte te stellen van je bestelling

Kist redelijk qua kwaliteit maar stinkt enorm muf, niet lekker

Weinig communicatie tussen bestelling en levering, kist ruikt vies, muf

Prima service!

Een hele mooie wasmand. Prima service! En goede communicatie .

Mooi assortiment, goede klantenservice

Niet alle stoelen die ik wilde waren op voorraad. Ik werd op de hoogte gehouden via keurige e-mails. Het heeft even geduurd voordat ze weer binnen waren maar verder vervolgens goed verpakt keurig bezorgd. Goede kwaliteit rotan.

Prachtige rotan stoelen!

Ik had 2 rotan stoelen besteld voor op mijn terras. Goed contact met de klantenservice en binnen no-time in huis! Erg blij mee, ga zo door!

Vervelende ervaring betreft inloggen op website / retourneren artikelen.

Het inloggen op de site van Sweet Living Shop is een ramp. Ik krijg geen bevestigingsmails binnen. Ondanks dat de medewerker vriendelijk aan de telefoon is en tot 3X reset links heeft opgestuurd is het niet mogelijk in te loggen. Verschillende keren gemaild maar krijg geen reactie terug. De telefoon wordt niet meer opgenomen ondanks dat op de website van Sweet Living Shop staat tussen 8.30 & 17.00 uur bereikbaar is. Ondanks dat het afluisterbandje aangeeft dat ze tussen 11.00 & 15.00 uur bereikbaar zijn wordt er niet opgenomen. 2 Ronde Bosschilderijen gekocht, geen beschrijving over hoe het ophangsysteem gebruikt moet worden. Het ophangsysteem werkt niet en is niet accuraat voor de 2 bosschilderijen. Ik moest zelf materiaal bijkopen. Beste mensen koop geen artikelen op de site van Sweet Living Site want hun service is nul komma nul. Bah,,,

Mooie muurcirkel

Er zat een beschadiging op meteen een nieuwe toegestuurd gekregen

Mooi

Ik had stoeltjes besteld en ze voldoen aan mijn verwachting. Ze zijn zeer stevig en zien er mooi uit. Helemaal zoals op het plaatje.

De mand had wat steviger mogen zijn. Algemeen prijs kwaliteit is goed. Aankoop bevestiging als een track nr versturen zou wenselijk zijn.

Staat hieronder

Netjes verpakt mooi schilderij

Voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden over de levering in de mooie opbergmand

De stoel werd snel geleverd, ziet en zit er heel goed uit En was heel goed verpakt om beschadiging te voorkomen

Mooi assortiment

Een prachtige muursticker rond besteld, staat erg mooi en niet standaard.

Mooie wandcirckel gekocht

Snelle levering maar helaas geen verzendbevestiging ontvangen waardoor bezorger voor een dichte deur stond ( erg onhandig met een groot pakket). Daarnaast vind ik de informatie rondom de muurcirkel en het ophangsysteem erg summier, dit mag nog uitgebreider omschreven worden, het is toch veel geld en hij lijkt nu niet helemaal goed te hangen ( lijkt wat krom getrokken) maar dat is dan " eigen risico"

Jumaweg 6

9291 MD Kollum