Pluspunten

Besteld en was binnen een dag binnen. Blij met de nieuwe aanwinst

Pluspunten

Prima communicatie over status verzenden en bestelling. Op afspraak geleverd en een eeeerg leuk setje! Ik ben er blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatie over het product moet uitgebreider. Zo staat er bij de hanglamp die wij hebben besteld niets vermeld over de peer; is deze inclusief of niet (nee dus). En welke fitting + wattage, zodat je direct een lichtpunt erbij kan bestellen.

Pluspunten

Supersnelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Goede website, makkelijk te bestellen, snel bezorging en de artikelen zijn goed verpakt.

Pluspunten

Ongelooflijke service! Ik kan enkel vol lof spreken over jullie bedrijf; een dag later was mijn bestelling al toegekomen! De industriële luster is een juweeltje om naar te kijken. Heb al veel positieve reacties gehad en ze hangt gewoonweg prachtig.

Pluspunten

Snelle, perfect afgewerkte bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Alles

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het artikel is niet in orde en ik krijg nu geen antwoord op m'n mail. Stopt de klantvriendelijkheid na de bestelling ?

Pluspunten

Alles is in orde, alles is positief verlopen een dikke proficiat.

Pluspunten

een snelle service de web-shop ziet er overzichtelijk uit

Pluspunten

Vlotte levering, artikel voldeed niet aan mijn wensen, daarom stuurde ik het terug. Binnen een week stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke spullen maar contact is minimaal

Ik heb twee mails gestuurd en er wordt niet gereageerd, 1 keer over betaling en nu over het product? Hoor niets terug Transport was ook niet helemaal goed gegaan , kan nog niet een aanbeveling geven maar wacht op reactie

Pluspunten

Goede kwaliteit en correcte bezorging

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Bestelling geplaatst op een zondag om 21u en de dinsdag erop is mijn bestelling aangekomen om 12u 's middags. Dus een zeer goede en snelle dienstverlening!!! Dit maakt dat ik sneller een bestelling zal plaatsen als ik iets interessant zie op jullie website. Keep up the good work.

Pluspunten

Beter opletten of de onderdelen erbij zitten reeds overgebeld

Pluspunten

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen heb ze gebeld en het aangegeven en netjes een mail gestuurd met foto's. Mij werd toen verteld dat ik het beschadigde item mocht houden en dat er kosteloos een nieuwe werd gestuurd en die ontving ik netjes 2 dagen later. Prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie met de klant

De dure spullen /items beter verpakken !!! Dit was bij mij pakket niet al te best. De wijzers van de klok stonden totaal verbogen tegen de klok aan. Ik hen ze zelf recht kunnen zetten maar voor het zelfde breken ze af !! Echt slecht verpakt.

Pluspunten

Bestelde Klok bleek door een fout in het magazijn systeem niet leverbaar op dit moment, dit bericht kwam na 3 dagen, we hebben een andere gekozen en deze werd keurig en zeer goed verpakt precies volgens geplande tijd geleverd.

Misschien iets snellere respons als iets toch niet leverbaar blijkt te zijn.

Pluspunten

snelle levering van het product

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering After pay

Pluspunten

Bestellen via de site ging prima en de levering verliep vlot. De grote klok was heel zorgvuldig ingepakt.

Jammer dat bij zo'n dure klok niet even een batterijtje of ophanghaakje wordt meegestuurd.

Pluspunten

netjes verpakt ,helemaal zoals op de foto ,en snel sneller kan geen enkele firma bedankt

Jumaweg 6

9291 MD Kollum