Pluspunten

Mooie webshop met een mooi assortiment. Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service snelle afhandeling

Pluspunten

duidelijke website, gemakkelijke betaling en snelle levering

Ik heb geen tips of verbeterpunten

Pluspunten

Bestelling is prima bezorgd, keurig verpakt.

Pluspunten

Artikelen nakijken op beschadigingen!!!!!

Pluspunten

Grote keuze in producten, makkelijk te bestellen en zeer goede bestelservice met opgave van verwachte aflevering, die ook klopte!

Kon alleen niet met creditcard betalen, dat kwam niet door? Maar na telefoontje een mail en geld overgeboekt, waarna snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen

Verzenden met post nl ipv het verzendbedrijf waarmee jullie nu verzenden. Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen. Ik had vrijdag een briefje in de bus dat ze aan de deur geweest waren maar er niemand thuis was, of ik wilde bellen om een nieuwe afspraak te maken. Ik gebeld maar ze kunnen geen tijdstip zeggen dat kon pas op de dag zelf. Ik moest tussen half 11 en half 12 even weg maar voor de rest was ik thuis dus gezegd kom morgen (zaterdag) maar maar ik ben wel 1 uurtje niet thuis, nou dat was geen probleem als ze op die tijd zouden komen zouden ze me bellen of het bij de buren afgeven. Kom ik thuis ligt er weer een briefje in de bus, ze waren om 11 uur geweest en of ik wilde bellen voor een nieuwe afspraak, pfff ik werk de hele week dus dit schiet niet op zo. Ze moeten wel doen wat ze beloven.

Pluspunten

goede en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

Levertijd

Pluspunten

Mooie producten Vriendelijke klantenservice Snelle en goede service Snelle reacties op e-mails

Geen, ga zo door

Pluspunten

Snel bezorgt heel goed ingepakt. Gewoon prima

Zou het niet weten

Pluspunten

Uitstekende levering.

Pluspunten

Alleen maar positief. keurig verpakt met breekbaar sticker. Snel bezorgd. Antwoord op mijn mail. En heel fijn geen bezorgkosten

Ik ben vaak niet thuis. Kan ik ook een tijdstip aangeven van te voren, zodat ik thuis kan zijn wanneer de bestelling komt? Of een dagdeel: b.v. ochtend of middag of avond? Mijn buren vinden het niet altijd prettig. Vooral wanneer dat vaker voor komt.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke service. Meubel mooi verpakt en handig te gebruiken.

Meer foto's op de website per meubel en duidelijkere navigatie & vermelding afmetingen. Vooral dat laatste werd niet altijd consequent vermeld. Ook houtsoort vermelden en gewicht kan handig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Reactie op email was vrij snel. Klok was beschadigd heb foto's gemaild waar na werd gebraagd en nu geen reactie meer? Bezorgdienst is ook jammer Alleen te bereiken tot half 6. Kwam pas om 18 thuis dus volgende dag bellen. Maar op zaterdag niet bereikbaar. Ze gaven het alleen bij buren af als je ervoor belt anders niet. 2x niet thuis dan pech. Ik zou gewoon altijd bij buren aanbellen wanneer se open maken heeft de klant eerder het pakketje

Pluspunten

Netjes geleverd!! Mooie producten!

Pluspunten

goede service snel geleverd ben zeer tevreden zou deze shop aanbevelen

Pluspunten

Prachtig verpakt ! En snel binnen na 2dagen producten zijn naar wens

Pluspunten

Ik had 2 kransen besteld en die zijn de volgende dag al bezorgd. Heel goed ingepakt, geen problemen. Ben er heel blij mee! Ook achteraf betalen vind ik een plus

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kussens

De levertijd is niet gehaald heb daarover gebelt en kreeg daarna een mail met sorry en dat ik 10% korting kreeg die jullie zouden terugstorten. Jammer want dat heb ik niet gekregen.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten

Pluspunten

Ik was verbaasd over de snelle levering. En vervolgens heel erg blij met het product: twee handgemaakte vazen. Je kon echt zien dat het handgemaakt is. werkelijk twee hele mooie vazen!

geen

Jumaweg 6