Goed en snel

Hele snelle service-ondanks de kerstdrukte

Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bijzettafel werd snel geleverd en kwam overeen met de foto's op de website. Zeer stevige bijzettafel met verstelbare pootjes zodat je 'm kunt aanpassen naar behoeven. Erg blij mee!

Mooi stevig product

Toen ik deze tijdschriftenhouder zag was ik er meteen verliefd op. Daarom heb ik deze besteld en de bladen liggen nu netjes in de mand. Geen los slingerende tijdschriften meer. Hoe fijn is dat!

Top kwaliteit met Snelle en goede service

Snelle verzending en goed verpakt

Prachtig

Ik zag deze pot op jullie site,in het echt zóveel mooier ben er heel blij mee,ook snelle bezorging alles bijelkaar een aanrader

Service is uitstekend.

Keurig antwoord op vragen en in een mum van tijd.

Goede levering. Kwaliteit is oke

In eerstevinstantie dacht jk dat de levering beschadigd was. Na contact met de klantenservice is dat opgelost. Kwaliteit is iets minder dan verwacht, maar acceptabel.

Goede levering. Kwaliteit is oke

Duidelijke website, 1 puntje, duidelijker communiceren met verzending. Hij stond nu ineens voor mijn deur toen ik aan het werk was. Het is een groot pakje 150/100 dus was prettig geweest als ik kon zorgen dat ik hem kon aan nemen.

Top!!

Prachtig schilderij,we zijn er blij mee!Snelle levering, na 2 dagen al in huis!

Wauw wauw wauw

Wat een ontzettend mooi product en wat een snelle en goede afhandeling. Ik ben meer dan tevreden.

Top!!

Prachtig schilderij,erg blij mee!

snelle reacties op mail!!

had een vraag over een te leveren artikel wanneer de levering zou zijn! snelle reactie terug nou dat maak je niet veel mee hoor!! dus toppie

klantvriendelijk en goede service

Ik had 2 opbergmanden met deksel besteld, die er op het plaatje grijzer uitzagen dan dat ze in het echt waren. (waarschijnlijk door de lichtinval op de foto) een hele vriendelijke man aan de telefoon gaf aan hoe de manden (kosteloos) weer retour gezonden konden worden maar gaf ook aan welke manden ik dan wèl zou moeten hebben. Súper service!

Super mooie muur cirkel en snelle levering

Super mooie muur cirkel. Handig ophangsysteem erbij. En een snelle levering. Superblij ermee!!

Super mooie muur cirkel en snelle levering

Duidelijke website met snelle levering

Vorige week bij Sweet Living een rotan stoel gekocht. Daar moest natuurlijk nog een schapenvacht in. Goed stevig verpakt en binnen 24 uur met PostNL in huis. Prima service!

Makkelijke webshop met snelle levering

Vorige week bij Sweet Living een rotan stoel gekocht. Daar moest natuurlijk nog een schapenvacht in. Mooi verpakt en binnen 24 uur met PostNL in huis.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum