Makkelijke webshop met snelle levering

Vorige week bij Sweet Living een rotan stoel gekocht. Daar moest natuurlijk nog een schapenvacht in. Mooi verpakt en binnen 24 uur met PostNL in huis.

Makkelijke webshop met snelle levering

Goede levering. Redelijke kwaliteit

Levering is goed en de kwaliteit is redelijk. In eerste instatie leken de schilderijen beschadigd, maar na het verwijderen van de folie bleek de staat prima. Materiaal voelt wat simpel/goedkoop aan. Al met al een goed product

Goede levering. Redelijke kwaliteit

Prima, snel levering

Duidelijk website, snelle levering en netjes ingepakt.

Prima, snel levering

Duidelijk website, snelle levering en netjes ingepakt.

tuinstoel van prima kwaliteit

de geleverde 2 tuinstoelen hebben i.v.m. gunstige prijs nu al gekocht deze zullen in de pas gebouwde kapschuur worden geplaatst. De vorm en kwaliteit heeft de doorslag gegeven om deze stoelen te bestellen.

mijn ervaring is zeer goed!

snelle levertijd, zeer goede verpakking, product voor gemonteerd! geen extra werk. Degelijk product en een goede kwaliteit / prijsverhouding. Dus al met al is mijn ervaring zeer goed!

Mooie stoel zit fantastisch is van goede kwaliteit en snelle bezorging

Mooie stoel zit fantastisch is van goede kwaliteit en snelle bezorging

Uitstekende service

Van onze eerste bestelling was bij levering het bestelde schilderij helaas beschadigd. Hier hebben wij melding van gemaakt en zonder problemen een nieuw exemplaar ontvangen.

stevige en mooie vorm van tuinstoel

Deze 2 stoelen zijn bedoeld voor onze nieuwe kapschuur gezien de scherpe prijs hebben deze nu al aangeschaft zodat wij in het voorjaar van 2023 lekker kunnen zitten.

Mooie afbeelding, slecht frame.

Mooie afbeelding op canvas, frame onvoldoende, hangt scheluw d,w,z hangt met een hoek vrij van de muur. Frame moet wat steviger.is daarom veelste duur.

Ontzettend snel bezorgd

Ik had lampen besteld, de volgende dag werden ze al bezorgd. SUPER goed verpakt. SUPER snel... Bezorgd. PRACHTIGE lampen

Zag er goed uit wij zijn tevreden.

Zag er goed uit wij zijn tevreden.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum