Degelijke producten met een goede kwaliteit prijsverhouding

Producten worden al voorgemonteerd thuis geleverd in een kwalitatieve goede verpakking.

Degelijke producten met een goede kwaliteit prijsverhouding

Heel goed en mooi product geleverd en ontzettend vlug.

Heel goed en mooi product geleverd en ontzettend vlug.

kordaat geantwoord op mijn mails! En ook alles waargemaakt

Ervaring di eik heb correcte beantwoording van mijn mailtjes op het verkrijgen van mijn bestelde stoel, vorige week mn stoel gekregen en was zeer goed verpakt!! dus alle lof vol jullie bedrijf wat volgens mij ook noges uit mn geboorte provincie is gevestigd!!

Gewoon top shop

Top. Op tijd geleverd. En wat je ziet op de site is ook zo in het echt. Alles super mooi. Zeker een aanrader

Prachtige klok, goed verpakt! Ik ben blij!

Mooie producten goede prijs snelle levering en antwoord

Prachtige producten en zeer snelle levering!

Prachtige producten en zeer snelle levering!

Goede en snelle service

Slechte producten via laagste prijs garantie.com

Stoelen kapot, slechte communicatie, ze leveren via laagste prijs garantie.com al 2 x kapotte stoelen geleverd!

Uitstekende service

Mijn pakket was niet bij mij afgeleverd terwijl de Postnl app dat wel aangaf. Nadat Postnl aangaf dat ik volgens hun het pakket echt had ontvangen ,wat echt niet het geval was. Heb ik van hun kosteloos een nieuwe lamp mogen ontvangen. Enige tip misschien nog om te laten tekenen voor ontvangst.

Vlot bestel- en bezorgproces

De grote rieten mand die ik besteld heb is vlot bezorgd & voldoet aan de verwachting. Het enige minpunt is dat ik twee dagen na de bestelling een mail kreeg dat met black friday alle artikelen 20% werden afgeprijsd. Dat scheelde toch een paar tientjes op mijn aankoop!

Prettig contact en goede oplossing van mijn probleem

Er bleek een beschadiging te zijn ontstaan tijdens het vervoer van mijn aankoop. Hierover prima contact gehad en een goede oplossing gevonden samen. Top.

Verbluffend

Op de site van Sweet Living zag ik een mooie wandcirkel met ondergaand zo'n en vliegende ganzen. Prachtig kunstwerk voor in de slaapkamer. Dat is werkelijk de kers op de slagroom.

Snelle levering, mooi product

De mooi afgewerkte, robuuste paraplubak had ik binnen twee dagen in huis. Aanwinst voor de hal! Deze geef ik cadeau, maar ik overweeg er nog een te bestellen voor eigen gebruik.

Levering zoals toegezegd

Mijn eerste ervaring met Sweet Living dus dit is niet maatgevend. Vandaar 4 sterren en niet 5. Zoals in de koptekst vermeld, mijn aankoop is zonder problemen geleverd en binnen de toegezegde termijn.

Snel en goed geleverd

Via de website een klok besteld. Was goedkoper dan op andere websites. Na bestelling snel en goed geleverd

Mooie muurcirkel

Goed verpakt binnen gekomen. Vindt het wel heel jammer dat de muurcirkel zo duur moet zijn voor de kwaliteit. Is een dun paneel .. maar wel heel mooi..

Jumaweg 6

9291 MD Kollum