Snel geleverd. Geen verzendkosten. Bedrijf dat ik zou aanbevelen.

Snelle levering . Goed verpakt.

Tevreden klant

Vlotte levering en fijne communicatie.Zeer tevreden.

Ronde strandfoto/wanddecoratie viel tegen

De levering van de strandfoto liep al niet lekker, op 19 okt. besteld, 21 okt is hij verzonden en 23 okt was hij in huis. Op vragen via je account op de site wordt niet gereageerd, uiteindelijk via de mail wel. Communicatie loopt dus niet zo lekker. Uiteindelijk de strandfoto opgehangen maar dat viel ons tegen, er zit geen "diepte" in de foto, het is een dunne, platte, levenloze schijf die niet tot de verbeelding spreekt. Alles wordt nu volgens de geldende regels teruggestuurd en gaan we verder op zoek naar een geschikte wanddecoratie. Mijn score is gebaseerd op de communicatie met het bedrijf en niet op de teleurstellende wanddecoratie.

Prachtig

Hele mooie muurschilderij gekocht. Bevalt prima

Zeer goed.

Vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering en in goede staat ontvangen

Fijne rotanstoel met prima zitcomfort. Een kussen erin is wel aan te bevelen.

Super mooi

Mijn bestelling kwam snel,met 2 soorten ophangsystemen. Fijn dat er een bij zat ik ik de cirkel kin ophangen zonder te boren. Nu heb ik een mooie eye catcher in mijn huiskamer, bedankt hiervoor.

Positief

Via de website heb ik een mooie lamp gekocht. Prima afhandeling via IDeal. Netjes een bevestigingsmail ontvangen. Het enige puntje waar ik nog graag een keuze in gehad zou hebben, is de plaats van levering. Op vrijdagavond heb ik mijn bestelling geplaatst, deze werd donderdag geleverd. Dat is een dag dat ik op kantoor werk. Er kwam geen mogelijkheid om mijn product op een andere locatie te laten bezorgen. Verder prima!

Prachtige wandcirkel maar erg kwetsbaar!

De muurcirkels werden netjes verzonden en zagen er prachtig uit! Na ophanging viel de grote cirkel van de muur en was direct in kleine stukjes. Hier hebben de cliënten niet lang van kunnen genieten. Dus daarom prachtige wandcirkel maar enorm kwetsbaar. Wij moeten opzoek naar iets anders.

Dat weet ik nog niet

Ik heb de muurdecoratie met beschadiging ontvangen . Ik hoop dat ik hierop spoedig een antwoord krijgt.

Goed, snel en adequaat een vraag beantwoord

Een vraag betreffende prijsverschillen van een product is snel en adequaat beantwoord

Super goede service en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Ik heb een schilderij besteld waarvan ik de verkeerde maat had genomen. Telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.kon het retourneren en binnen 4 dagen had ik het schilderij met de goede maat in huis. Netjes verpakt!

Geweldige stoelen.

Snelle levering, heel goed ingepakt. Ben er erg blij mee.

Goeden service

Antwoorden opvragen en helpen je verder.

Prachtige stoel, uitdagende verpakking

De zwarte rotan vlinderstoel staat erg mooi en is precies als verwacht! Helaas was het onderstel met plastic, karton en touw zo strak ingepakt dat het een half uur duurde voordat alles eraf was. Ik moest hiervoor een mesje gebruiken, wat ik liever niet doe met stalen producten i.v.m. krassen. Wat mij betreft had dit anders gekund. De afwerking van de rotan stoel staat erg chic en het zit ook comfortabel. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Fijne zaak en mooie spullen

Hadden twee rotan hanglampen besteld. Super fijne service, toch nog met korting en snelle levering.

Allereerst vriendelijke mensen en perfecte service

De stoel zelf is mij tegen gevallen, Hij ziet er leuk uit, maar ik kan er niet in zitten. De enige manier om er prettig in te zitten is mij om mijn hoofd op een plaid op de bovenkant te leggen. Als ik rechtop probeer te zitten krijg ik last van mijn nek. Misschien hebben lange mensen hier geen problemen mee maar dat kan lk nu niet uittesten. Als iik de stoel terug zou willen sturen weet ik niet hoe ik hem moet verpakken, want de verpakking die er moeizaam afgegaan is, kan ik niet meer gebruiken. Kortom wie heeft goede raad?

Snelle levering en goed verpakt

Blij met de aankoop snelle levering en goed verpakt.

Vlug geleverd Netjes verpakt Ziet er perfect uit

Mooi product

Mooi product, maar veel te veel omhuld met verpakkingsmaterialen

Service uitstekend

Een vraag via email snel en duidelijk beantwoord. Heel fijn!

Prachtige rotan stoelen

Prachtige rotan stoelen met voetenbankje keurig thuis bezorgd.

Snelle en nette levering

Alles ging zoals het hoort

Snelle levering en precies zoals ik hoopte Mooie vloerlamp!

Jumaweg 6

9291 MD Kollum