Prachtige wandcirkel maar erg kwetsbaar!

De muurcirkels werden netjes verzonden en zagen er prachtig uit! Na ophanging viel de grote cirkel van de muur en was direct in kleine stukjes. Hier hebben de cliënten niet lang van kunnen genieten. Dus daarom prachtige wandcirkel maar enorm kwetsbaar. Wij moeten opzoek naar iets anders.

Dat weet ik nog niet

Ik heb de muurdecoratie met beschadiging ontvangen . Ik hoop dat ik hierop spoedig een antwoord krijgt.

Goed, snel en adequaat een vraag beantwoord

Een vraag betreffende prijsverschillen van een product is snel en adequaat beantwoord

Super goede service en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Ik heb een schilderij besteld waarvan ik de verkeerde maat had genomen. Telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.kon het retourneren en binnen 4 dagen had ik het schilderij met de goede maat in huis. Netjes verpakt!

Geweldige stoelen.

Snelle levering, heel goed ingepakt. Ben er erg blij mee.

Goeden service

Antwoorden opvragen en helpen je verder.

Prachtige stoel, uitdagende verpakking

De zwarte rotan vlinderstoel staat erg mooi en is precies als verwacht! Helaas was het onderstel met plastic, karton en touw zo strak ingepakt dat het een half uur duurde voordat alles eraf was. Ik moest hiervoor een mesje gebruiken, wat ik liever niet doe met stalen producten i.v.m. krassen. Wat mij betreft had dit anders gekund. De afwerking van de rotan stoel staat erg chic en het zit ook comfortabel. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Fijne zaak en mooie spullen

Hadden twee rotan hanglampen besteld. Super fijne service, toch nog met korting en snelle levering.

Allereerst vriendelijke mensen en perfecte service

De stoel zelf is mij tegen gevallen, Hij ziet er leuk uit, maar ik kan er niet in zitten. De enige manier om er prettig in te zitten is mij om mijn hoofd op een plaid op de bovenkant te leggen. Als ik rechtop probeer te zitten krijg ik last van mijn nek. Misschien hebben lange mensen hier geen problemen mee maar dat kan lk nu niet uittesten. Als iik de stoel terug zou willen sturen weet ik niet hoe ik hem moet verpakken, want de verpakking die er moeizaam afgegaan is, kan ik niet meer gebruiken. Kortom wie heeft goede raad?

Snelle levering en goed verpakt

Blij met de aankoop snelle levering en goed verpakt.

Vlug geleverd Netjes verpakt Ziet er perfect uit

Mooi product

Mooi product, maar veel te veel omhuld met verpakkingsmaterialen

Service uitstekend

Een vraag via email snel en duidelijk beantwoord. Heel fijn!

Prachtige rotan stoelen

Prachtige rotan stoelen met voetenbankje keurig thuis bezorgd.

Snelle en nette levering

Alles ging zoals het hoort

Snelle levering en precies zoals ik hoopte Mooie vloerlamp!

Op en op top!

Snelle levering, goede kwaliteit, ben er blij mee!

De foto is mooi van kwaliteit, alleen vond ik de verpakking niet echt veel bescherming bieden, schilderij lag niet klem, kon je schudden in de doos, dus dat zou misschien verbeterd kunnen worden.

Moeilijk om contact te krijgen met bedrijf

Uiteindelijk komt alles goed, maar het bedrijf is moeilijk bereikbaar en antwoord niet op e mailtje. Ik had een verkeerd product toegestuurd gekregen wat dus wel geruild is maar contact ging zeer moeizaam, lange tijd wachten aan de telefoon voor klantenservice op mijn mail werd al helemaal niet gereageerd.

Prettige site en levering zoals her hoort

Prettige site. Het is fijn als als de levering vlot loopt, en de spullen waren netjes verpakt. Een webshop zoals het hoort, en dat mag ook wel eens gezegd worden ;)

Geweldige mooie muurcirkels ,ze hangen mooi op mijn muur

Top winkel...

Goede service en een hele goede persoonlijke klanten service?

Mooi product, snel geleverd

Slecht

Zwarte rotan stoel gekocht. Heel slap en na paar keer gebruik al heel veel verf er af. Is zijn geld niet waard.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum