Op en op top!

Snelle levering, goede kwaliteit, ben er blij mee!

De foto is mooi van kwaliteit, alleen vond ik de verpakking niet echt veel bescherming bieden, schilderij lag niet klem, kon je schudden in de doos, dus dat zou misschien verbeterd kunnen worden.

Moeilijk om contact te krijgen met bedrijf

Uiteindelijk komt alles goed, maar het bedrijf is moeilijk bereikbaar en antwoord niet op e mailtje. Ik had een verkeerd product toegestuurd gekregen wat dus wel geruild is maar contact ging zeer moeizaam, lange tijd wachten aan de telefoon voor klantenservice op mijn mail werd al helemaal niet gereageerd.

Prettige site en levering zoals her hoort

Prettige site. Het is fijn als als de levering vlot loopt, en de spullen waren netjes verpakt. Een webshop zoals het hoort, en dat mag ook wel eens gezegd worden ;)

Geweldige mooie muurcirkels ,ze hangen mooi op mijn muur

Top winkel...

Goede service en een hele goede persoonlijke klanten service?

Mooi product, snel geleverd

Slecht

Zwarte rotan stoel gekocht. Heel slap en na paar keer gebruik al heel veel verf er af. Is zijn geld niet waard.

Goede communicatie

Door goede communicatie is er een bestelling afgerond die anders mislukt zou zijn.

Leuke stoeltjes. Vrijdags besteld. Zaterdag geleverd. Top

perfect!

Rotan vlinderstoel: Leveren sneller dan ze aangeven, keurig netjes verpakt, de stoel ziet er netjes uit, precies zoals afgebeeld en beschreven. kan de Sweet living Shop van harte aanbevelen!

Mooie fauteuil, snel geleverd

Ik ben heel tevreden met de fauteuil die ik heb besteld. Mooie kwaliteit. Heel erg blij mee en ook supersnel bezorgd.

Uitstekende kwaliteit!

Mooie producten, wordt geleverd zoals afgebeeld. Een aanwinst voor elke huiskamer!

Prima service en levering, zeer mooie lamp.

Prettige ervaring om bij Sweet Living een bestelling te doen.

Snelle levering, fijne communicatie en product veilig verzonden door verpakking.

Bij retourzending snel mijn geld retour ontvangen.

Prima geregeld.

Snelle en goede service!!

Product, rotan stoelen, erg mooi, kwaliteit supermooi

Onvolledige levering maar goed opgelost

Ik kreeg maar 2 van de 3 bestelde stoelen geleverd en ik had al wat gedoe met postnl die ook nog op verkeerde adres leverde. Maar na 1 mailtje heeft deze webshop het netjes opgelost

Snel en goed!

Prima artikelselectie, goede aanbiedingen, en fijne klantenservice om de (gratis!) levering van meubels af te stemmen op een moment dat het uitkomt. Zo hoort het!

2de klok prima

Klok besteld maar teruggestuurd via Postnl. 2de klok snel binnen gekregen. Die is prima in orde en snel geleverd.

Het is een mooie muurcirkel

We zijn erg blij met de muurcirkel achter ons bed. Was wel even meten voor de juiste plek van de ophanghouder.

Snel en goed

Voor herhaling vatbaar, tevreden !!

Zeer goed en snelle levering

Jumaweg 6

9291 MD Kollum