Leuk product

We hebben een rond schilderij besteld. We zijn er erg blij mee het staat supergaaf op de muur ,het is weer wat anders een rond schilderij. Ook de kleuren zijn erg mooi. Goed verpakt en snelle bezorging. Helemaal top.

Positieve

Komt afspraken na, mooie materialen, en snelle levering. Heel goede service!!

Snelle en correcte levering

Zondag een klok besteld en dinsdag al in huis.

ravi

recherche d'un lampadaire depuis longtemps, je le trouve a un super prix réception rapide et article au top je suis ravi

Goede service.

De site is duidelijk. De bestelling snel in huis

Mooi artikel , snelle levering

Bestellen was makkelijk , goede kwaliteit produkt voor een mooie prijs , snelle levering.

heel goed

de levering was snel en ik kreeg per ongeluk 2x de lamp toegezonden. De lamp is perfect !

Een prachtige poster, ben er erg blij mee!

Zie boven

Ik had een artikel gekocht maar bij de levering bleek de kleur niet goed. Op mijn vraag, via email, kreeg ik heel snel bericht hoe het teruggestuurd kon worden. Ik beveel livibgshoo wel aan voor het ruime assortiment, snelle levering en uitstekende service

Super tevreden in Spanje

Hartelijk dank voor het opsturen van mijn wandcirkel naar Spanje!

Erg tevreden

Stoel volgende dag al in huis, ziet er mooi uit, zit prima.

Goede service,vraag gesteld werd direct uitgezocht en 30 min later terug gebeld Klasse!! ik heb direct daarna besteld,2dagen later het product ontvangen..

Snelle levering en goede service!!

Product was helemaal naar wens, duidelijke foto's en omschrijving. Verzending binnen 2 dagen. Op vragen wordt snel en netjes gereageerd door de klantenservice. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer tevreden!

Mooie kwaliteit, bij nader inzien 1 teveel besteld, zonder moeite terug kunnen sturen en zonder problemen geld terug gekregen.

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Perfect.

Vlotte service, vriendelijk personeel en denken graag en goed mee. Een beschadigde stoel zonder probleem omgeruild.

Bezorgd volgens afspraak, prima verpakt, al met al..top

mooie pruducten

mijn muurcirkel is prachtig snel geleverd en goed verpakt. Ik kan nu diverse muurcirkels gebruiken met 1 ophang systeem. Zomers bloemen en najaar en winter landschap.

Klasse

Zeer snelle service mooie lampen en accessoires Top winkel

Matig

Mijn bestelling weer terug gestuurd. Op de website ziet het er mooier uit dan in werkelijkheid. Wel snel geleverd.

Vriendelijk en goede service

Snelle levering, twee stoelen besteld in de avond volgende dag al in huis.

Prima. Snelle levering

Snelle levering, goede verpakking. Prachtige plaat. Wel prijzig.

Jumaweg 6

9291 MD Kollum