Prachtige grote wasmand

Ik was al een tijdje opzoek naar een grote wasmand met 2 vakken.. na lang twijfelen (aangezien het een aardig bedrag is voor een wasmand) toch besteld. Ik heb er nog geen seconde spijt van. Je kunt er heel veel was in kwijt en het is lekker gescheiden :)

Goede ervaring

Ik geloof dat dit het eerste bedrijf is waar meteen de telefoon wordt opgenomen wanneer je vragen hebt. Helaas vond ik de lamp die ik besteld heb niet mooi bij mij in de kamer en moest ik die retour sturen. En dit ging heel soepel en heel prettig dat daar geen kosten aan verbonden zit. Volgende keer wanneer ik iets nodig heb ga ik zeker bij dit bedrijf kijken.

Prettig en snelle service

Ze reageren snel op mailtjes. Mijn bestelling was vertraagd en dit werd ook netjes gemeld. Door de vertraging bij post NL kwam de bestelling nog later. En eenmaal aangekomen bleek er schade aan te zitten. Met een passende oplossing gekomen waar ik tevreden mee ben. Een fijne webshop om iets te bestellen.

Slecht

Onder de wandcirkels staat voor 22.00 uur bestelt wordt de volgende werkdag verzonden Op 6 juni bestelt maar nog steeds niets ontvangen . Nu is de levertijd 5 tot 10 werkdagen Wordt er gezegd.

Goede, snelle service

Hadden de klok heel snel binnen. Goed verpakt. Klok ziet er heel mooi uit.

Prima ,what you see is what you get

Goed verpakt. Geen poespas, veel keuze. Top

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goede service Prachtige kwaliteit

Goede service. Snel afgehandeld. Goede communicatie

Heb stoelen gekocht. 1 stoel was iet goed te monteren. Binnen 2 dagen kreeg ik een andere. Perfect!!

Super vlotte en nette service!

Duidelijke webshop Snelle levering Veilig en goed ingepakt Super mooi product

Bezorging duurde een jaar

Stoel is prima, kwaliteit is matig en na een jaar pas de stoel binnen..

Mooi product snelle levering

Het product is van goede kwaliteit (canvas) en de levering is snel en zoals verwacht. Alleen moest ik wel vragen om een track en tracé. Na vragen heb ik de track en tracé wel snel gekregen.

Super snel geleverd

Snelle levering stoelen

Fijne loungestoelen en snelle levering

Mooie spullen

Grote sortering Snel geleverd

Vier prachtige loungestoelen gekocht

We hebben vier loungestoelen gekocht voor onder de overkapping. De stoelen besteld en de volgende dag al geleverd gekregen. We hebben nog een mooie bijpassende tafel van jullie op het oog. Nog even wachten op het vakantiegeld en dan gaan we deze bestellen. Bedankt voor de goede service!

Fijne website snelle levering, prettige klantencontact

Zeer goede ervaring. Begint al met de fijne overzichtelijk en gebruikersvriendelijke website. Artikel kon snel geleverd worden. Het transport bedrijf maakte een storende fout door niet op de afgesproken datum te bezorgen en dit ook niet te melden. De klantenservice van Sweet Living Shop reageerde hierop zeer adequaat en vriendelijk. De schommelstoel is vervolgens de volgende dag alsnog bezorgd. Het artikel was absoluut volgens verwachting. Blij mee!

Mooie muurcirkel uitgekozen van 60 cm doorsnee. Mooi formaat, goede kwaliteit.

Ik goed , er ging iets mis met bestellen even gebeld en ze staan je vriendelijk te woord .

Tip top

In orde

Prima service en mooie kwaliteit

Prima service en mooie kwaliteit.

Niks gekregen

Ik kreeg wel bericht dat vorige week woensdag onderweg is ; maar ik heb niks ontvangen

Goede en snelle service

In tegenstelling tot elke andere webshop waren mijn stoelen direct leverbaar en zelfs de volgende dag ook al bezorgd. Daarnaast fijn contact gehad via de telefoon :)

Lange levertijd

Na meer dan een maand wachten op onze barstoelen kreeg ik, na al 5 mails ontvangen te hebben dat onze barstoelen 'volgende week' voorradig zouden zijn, te horen dat ze helaas weer niet in de levering bij zaten. Zonder perspectief hoe lang ik nog zou moeten langer wachten op onze barstoelen heb ik mijn bestelling moeten annuleren zonder meer, geen compensatie of niets. Heel jammer dat ik zo lang aan het lijntje gehouden ben en heb gewacht om met lege handen te eindigen...

Jumaweg 6

9291 MD Kollum